Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ολυμπιακός: Άνω - κάτω πάλι το πρωτάθλημα, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ



Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε προσφυγή με αφορμή την απόφαση της Super League για τον ορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.
«Άναψαν τα αίματα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πάλι με αφορμή την προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Σκοπός της 19σέλιδης προσφυγής είναι να προσβάλλει την απόφασης της Super Leagueγια διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες που αποφασίστηκαν στο πρόσφατο ΔΣ, δηλαδή το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.

Αυτό που ζητούν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να ανασταλεί η απόφαση και να διεξαχθεί η αναβληθείσα αγωνιστική σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Για την κίνηση αυτή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επικαλείται την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ΔΣ της Λίγκας, ο Ολυμπιακός και άλλες δύο ομάδες (Πανιώνιος και Άρης) είχαν ψηφίσει κατά της διεξαγωγής της αναβληθείσας αγωνιστικής το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, στον Ολυμπιακό επικαλούνται έγγραφο της 21ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο υπήρχαν τέσσερις επιλογές για τον ορισμό της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα:
1. Η διεξαγωγή της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7 Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό καθώς «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4 Ιανουαρίου. «Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».
2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».
3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.
4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου