Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Η πονηρή ντρίπλα του σιωνιστή Τράμπ στη Συρία και η παγίδα που στήνει στην Τουρκία και την Ρωσία… Οι συνέπειες για την Ελλάδα.





Η πονηρή ντρίπλα του σιωνιστή Τράμπ στη Συρία
 και η παγίδα που στήνει στην Τουρκία και την Ρωσία…
 Οι συνέπειες για την Ελλάδα.

Πολλοί απόρησαν με την κίνηση του σιωνιστή (για τα xάπατα ‘’πατριώτη’’) Τράμπ 
να μαζέψει τις αμερικανικές δυνάμεις από την Συρία και να τελειώσει έτσι την επίσημη 
συμμετοχή της Αμερικής (η ανεπίσημη δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ) στον Πόλεμο της Συρίας…
Και τι δεν ακούστηκε γι’ αυτή την κίνηση…. Ότι το κάνει για λόγους οικονομίας, ότι θέλει
 να συγκεντρωθεί στην Ασία και ένα σωρό άλλες κουταμάρες και αρλούμπες από ‘’ειδικούς’’
αναλυτές κλπ…


Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά και ίσως πιο ξεκάθαρα. Πριν από μερικά χρόνια σας είχα γράψει πρώτος ότι η προσέγγιση του Πούτιν με την Τουρκία έχει στρατηγικό βάθος που δεν είναι άλλο από τη διάσπαση του ΝΑΤΟ  και πολλά ακόμη ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΙΚΑΝ και σας προκαλώ να το διαπιστώσετε στο άρθρο : ‘’ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ….. Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…..’’ 


Αυτή η εισαγωγή δεν είχε σκοπό να  ευλογήσει τα γένια μου καθώς δεν είμαι δημοσιογράφος, πολιτικός και ‘’ειδικός’’ αναλυτής άλλα ένας σαν εσάς, ένας από τους πολλούς που αγωνιούν για την τύχη της πατρίδας μας και του πλανήτη. Έχει όμως σκοπό να σας δείξει κάτι άλλο…. Ότι και ο Τράμπ αυτή τη στιγμή κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που έκανε και ο Πούτιν τότε! Δημιουργεί προϋποθέσεις για να διαλύσει την συμμαχία του Ερντογάν με τον Πούτιν!!!!

Η Ρωσία ως γνωστόν είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος της Συρίας αλλά και η δύναμη αυτή που κέρδισε τον πόλεμο ενάντια στο ΝΑΤΟ. Επομένως παραμένει εγγυητής και κυρίαρχος των Συριακών εδαφών. Η Αμερική επιτρέποντας στον Ερντογάν να επιτεθεί στα Συριακά εδάφη για να διαλύσει την απειλή ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ δημιούργησε, τους κούρδους στρατιώτες, ουσιαστικά στρέφει την Τουρκία ενάντια στη Ρωσία αλλά και τη σύμμαχο αυτής τη Συρία! Άρα πολύ σύντομα πρόκειται η Ρωσοτουρκική λυκοφιλία να τερματιστεί πολύ άδοξα…

Υπάρχει όμως ένας ακόμη πιο πονηρός λόγος που οι αμερικανοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Αν, που έτσι θα γίνει, ο Ερντογάν ηττηθεί στη Συρία ΔΕΝ θα μπορέσει να κρατήσει άλλο την εξουσία! Με ένα σμπάρο λοιπόν δυο τρυγόνια για τους αμερικανούς! Και θα τελειώσουν την επικίνδυνη γι’ αυτούς συμμαχία Ρωσίας – Τουρκίας και θα απαλλαγούν από τον Ερντογάν που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!

Υπάρχουν αναλύσεις από ειδικούς γύρω από τα αντιαεροπορικά συστήματα που τοποθέτησαν οι Ρώσοι τελευταία στη Συρία και που ουσιαστικά κλειδώνουν όλο τον Συριακό εναέριο χώρο ενάντια σε εχθρικές αεροπορικές επιδρομές. Γι’ αυτό άλλωστε και οι αμερικανοί ΔΕΝ μπορούσαν άλλο να διεξάγουν επιχειρήσεις με τα αεροσκάφη τους και το ίδιο έχει συμβεί και με τα Ισραηλινά. Επομένως ούτε οι Τούρκοι με την μικρότερη τεχνολογία που διαθέτουν θα μπορέσουν να δράσουν… Και χωρίς αεροπορική υποστήριξη είναι περισσότερο από βέβαιο ότι οι Τούρκοι θα τσαλακωθούν ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ στη Συρία!

Ο Πούτιν έκανε ήδη δηλώσεις ότι η Τουρκία είναι αναξιόπιστη και ο Συριακός στρατός, συνεπικουρούμενους από Ρώσους, κατευθύνεται προς τις περιοχές που επιτίθενται οι Τούρκοι… Μάλιστα, οι Κούρδοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Τουρκική απειλή σπεύδουν να συμμαχήσουν με τον Άσαντ και να αφήσουν, προς το παρόν, κατά μέρος την αυτονομία! Θα γίνει μεγάλο ‘’πανηγύρι’’ ! Θα ενωθούν ΟΛΟΙ εναντίων της Τουρκίας!

Καλά θα κάνουν λοιπόν όλα τα ανόητα xάπατα που χοροπηδούσαν με αλαλαγμούς και ειρωνείες για το ‘’ξανθό γένος’’ και λυκοφιλία που δημιουργήθηκε να κάτσουν να μελετήσουν λίγο καλύτερα τα γεωπολιτικά συμφέροντα της περιοχής και αν δεν καταλαβαίνουν καλύτερα να βγάλουν το σκασμό για να αποφύγουν και το δημόσιο ρεζιλίκι! Το ‘’ξανθό γένος’’ θα χτυπήσει την Τουρκία δυνατά όταν έρθει η στιγμή, και σίγουρα, στη μετά Ερντογάν εποχή με τους φιλονατοϊκούς οπαδούς του Γκιουλέν που θα αναλάβουν την εξουσία. Αυτή τη στιγμή η Τουρκία θα ‘’αρπάξει’’ μερικές ''ψιλές'', τόσες όσες χρειάζονται για να προσέξει λίγο τις επόμενες κινήσεις της, πράγμα που σας λέω από τώρα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ και θα συνεχίσει την ίδια προκλητική πολιτική….

Ο Ερντογάν αν έχει επιβιώσει μέχρι τώρα οφείλεται στην προσωπική προστασία που του παρείχαν οι Ρώσοι γιατί έτσι έκριναν ότι τους συνέφερε…. Τώρα που τα πράγματα αλλάζουν υπάρχουν τρία σενάρια για τον Ερντογάν που είναι και τα τρία μαύρα για το μέλλον του:
-Θα τον εξοντώσουν οι Ρώσοι για την προδοσία.
-Θα τον εξοντώσουν οι ίδιοι οι αμερικανοί που του έριξαν το ‘’δόλωμα’’ καθώς θα εγκαταλείψουν τη φύλαξη του οι Ρώσοι.
-Θα τον ρίξουν οι ίδιοι οι Τούρκοι αν χάσει τη μάχη στη Συρία….

Όσον αφορά την Ελλάδα και τη συγκεκριμένη κίνηση της Αμερικής επί τροχάδην μπορεί να σημαίνει τα εξής:
-Του έταξαν μερίδιο από ελληνικά εδάφη και Αιγαίο. Αυτό γνωρίζουμε ότι έτσι κι αλλιώς θα το πρόσφεραν στην μετά Ερντογάν κυβέρνηση για να εξασφαλίσουν την συμμαχία της στον επικείμενο πόλεμο με τη Ρωσία. Πραγματοποιείται τώρα άλλωστε και το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ που σας συνιστώ να μελετήσετε και αφορά το διαμελισμό της χώρας μας από τους ‘’συμμάχους’’ και που περιλαμβάνει και το Αιγαίο…

-Αν δείτε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με λήξη υπέρ της Τουρκίας σημαίνει ότι οι αμερικανοί μας πρόδωσαν από τώρα και όχι αργότερα στη μετά Ερντογάν εποχή όπου και ήταν αναμενόμενο και γνωστό.

-Αν δείτε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με λήξη υπέρ των Ελλήνων τότε η παγίδα για τον Ερντογάν ήταν διπλή προκειμένου να τον ρίξουν. Και στο Αιγαίο και στην Συρία. Και φυσικά μη βιαστείτε να χαρείτε για την νίκη γιατί είναι προγραμματισμένο να αντιστραφεί με σχεδιαζόμενη τουρκική απόβαση λίγο μετά...

Σας  υπενθυμίζω αυτό που πάντα σας έλεγα ….. ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου