Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕ ΧΟΥΓΙΑ…


Ο παγκοσμίως γνωστός μέντιουμ ¨Ο Ιωάννης του Θεού¨ κατηγορείται για βιασμούς
Στην Βραζιλία 12 γυναίκες κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό το παγκοσμίων γνωστό μέντιουμ Ζοάο Τεχέιρα Ντε Φαρία. Ο Φαρία υποστηρίζει πως με τις πνευματικές του ικανότητες φέρνει θεραπεία σε αρρώστους. Ο 76 ετών Ζοάο Τεχέιρα Ντε Φαρία έχει τα παρατσούκλια ¨Ο Ιωάννης του Θεού¨ και ¨Το Χέρι του Θεού¨και έχει χιλιάδες ¨μαθητές¨ σε όλο τον κόσμο.
……………..
Ο Φαρία που εμφανίστηκε το 20ι3 στην εκπομπή της Όπρα Γούινφρεϊ, σε κείμενο που δημοσίευσε, αναφέρει πως ¨30 πνεύματα γιατρών και άλλες οντότητες εισέρχονται μέσα του¨ προσθέτοντας πως αυτές είναι που γιατρεύουν τους ασθενείς και ο ίδιος.

Σε εκπομπή που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Globo, η Ολλανδέζα χορογράφος Ζαχίρα Λινεκε Μάους, υποστήριξε πως ο Φαρία την βίασε στην κλινική του στην Αμπαντανία.
Η Μάους κλαίγοντας είπε πως είχε πάει στον Φαρία το 2014 για να ξεπεράσει τα τραύματα που είχε από προηγούμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Η Μάους είπε πως βρισκόταν στον μπάνιο της κλινικής του Φαρία όταν βιάστηκε, αλλά παρά το γεγονός αυτό, πιστεύοντας πως είναι μέντιουμ που βοηθούσε άλλους, ούτε προσπάθησε να φύγει ούτε κραύγασε, αλλά μάλιστα το θεώρησε τότε σαν μια ¨μεγάλη διάκριση¨ υπέρ της.
¨Παρέμεινα σιωπηλή για να μην τραβήξω πάνω μου τα κακά πνεύματα¨
Η Μάους ανέφερε πως μετά από την αποχώρηση από την Αμπαντάνια, αντιλήφθηκε την σοβαρότητα αυτού που είχε βιώσει και είπε πως ¨Για 4 έτη δεν είπα τίποτε σε κανέναν. Για να μην τραβήξω πάνω μου τα κακά πνεύματα. Αλλά είμαι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσω τα τραύματα μου. Αργότερα η Μάους έγραψε στο Facebook αυτά που βίωσε.
Ακόμη 9 Βραζιλιάνες που δεν ήθελαν να κοινοποιήσουν τα ονόματα τους, ανέφεραν πως ¨Ο Φαρία την ώρα που τους περνούσε την σωτήρια ενέργεια¨ τις παρενόχλησε σεξουαλικά.
Αργότερα παρόμοιες κατηγορίες εξέφρασαν και άλλες δύο γυναίκες. Αυτέ ανέφεραν πως είχαν πάει στον Φαρία για να γλυτώσουν από την κατάθλιψη.
Στην ανακοίνωση που έγινε από την κλινική του Φαρία, οι κατηγορίες απορρίπτονται.
Ο Φαρία που δεν είναι γιατρός,  στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί σε πρόστιμο και φυλάκιση για άνευ αδείας λειτουργία κλινικής.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/1164751/Dunyaca_unlu_medyum__Tanri_nin_John_u_na_tecavuz_suclamasi.html
9/12/2018
Σχ: Η βλακεία είναι ανίκητη. Γνωρίζουμε περιπτώσεις και σήμερα ατόμων που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να τους ¨διαβάσει¨ ο τάδε χότζας στο χωριό της βόρειας Ροδόπης.
Χριστιανοί σου λέει…
Στην δε Αθήνα μαθαίνουμε πως έχει 500 γραφεία μέντιουμ !!!
Και όλοι αυτοί που πάνε, ψηφίζουν κιόλας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου