Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ!



ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ!!!

Πριν από λίγους μήνες έγιναν δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, που έδειξαν την άρνηση του Λαού στο να αποδεχτεί ονομασία για τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Ο «πρωθυπουργός» έδειξε την πλήρη απαξίωση χαρακτηρίζοντας τον Λαό που συγκεντρώθηκε ως «ετερόκλητο όχλο» και συνεχίζει στην μειοδοτική παραχώρηση του Ονόματος. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση τηρεί ένοχη σιωπή, έχουσα αποδεχτεί την σύνθετη ονομασία, πάντα φυσικά με τον όρο Μακεδονία!

Επειδή ούτε με το τρίτο Συλλαλητήριο δεν πρόκειται να «ιδρώσει το αυτί τους» και επειδή είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν ΟΛΑ, κάνουμε την εξής πρόταση:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ!!!

Τι σημαίνει παραίτηση βουλευτών και αναπληρωτών ενός κόμματος;

Πολιτικά, ότι το κόμμα αυτό δεν έχει άλλη πολιτική επιλογή από αυτή της διαμαρτυρίας για αντεθνικά, αντισυνταγματικά και αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζονται από τη Βουλή. Δηλαδή ότι κατά την άποψη του κόμματος αυτού η κυβέρνηση έρχεται σε σαφή αντίθεση με τη λαϊκή βούληση. Αν αυτό γίνεται από περισσότερα κόμματα τότε το μήνυμα είναι σαφέστερο.

Ποιός όμως συνταγματικά είναι αυτός που διαπιστώνει την αντίθεση της κυβέρνησης με τη λαϊκή βούληση και εντολή;

Φυσικά, σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Άρα η πολιτικά ορθή κίνηση είναι η προσφυγή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης με συγκεκριμένα στοιχεία (υπάρχουν και είναι προφανή) με τα οποία γίνεται φανερή η αντίθεση της κυβερνήσεως με την Λαϊκή Βούληση. Έτσι τίθεται προ των ευθυνών του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος οφείλει να τεκμηριώσει το αντίθετο.

1. Σύνταξη κειμένου στο οποίο να φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της σύμφωνα με την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αδιαφορώντας απολύτως για την λαϊκή βούληση επί συγκεκριμένου ζητήματος.

2. Κείμενο που να υποδεικνύει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις ευθύνες του σύμφωνα με το Σύνταγμα για την τήρηση του Συντάγματος και της λαϊκής βούλησης.

3. Απαίτηση τοποθέτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας και απαίτηση της άμεσης παραίτησής του με σκοπό τη διενέργεια εκλογών.

4. Σε περίπτωση αρνήσεως (που είναι και το αναμενόμενο) του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραιτηθεί, τότε ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Β' Αθηνών (που είναι η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας) ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και μαζί του ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ, προκαλώντας πρόωρες εκλογές!!!

Επειδή το ΜΟΝΟ πειθαρχημένο ΚΟΜΜΑ και εκείνο που ΔΗΛΩΝΕΙ ότι πιστεύει στην Ελλάδα και στο Έθνος, είναι η Χ.Α., να παραιτηθεί ΕΝΑΣ βουλευτής της, που θα μπορούσε να είναι ο Αρχηγός της (εκλέγεται στην Β΄Αθηνών), με έντονο συμβολισμό, ως κίνησης!

Η Επανεκλογή του θεωρείται βεβαία, αλλά ο θόρυβος που θα δημιουργήσει μια τέτοια κίνηση σε πολιτικό επίπεδο θα είναι τεράστιος!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου