Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ:ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ... ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν τους έφθαναν τα Μνημόνια, τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας, και η καταστροφή μισθών και συντάξεων. Έφεραν τώρα τον νέο Μεσαίωνα της Ισλαμικής Σαρίας στην Ελλάδα... με συνολική σχεδόν βουλευτική υποστήριξη υπό τον Τσίπρα, τον εκλεκτό του πάπα, του πρώτου διδάξαντος τις Μεσαιωνικές πρακτικές! Στόχος τους είναι η νομιμοποίηση της παιδοφιλίας. Ουσιαστικά οι μουφτήδες θα παντρεύουν τα ανήλικα κοριτσάκια, κάνοντας την Ελλάδα χώρα παιδοφίλων, τα οποία μάλιστα δεν μπορούν να προσφεύγουν -ούτε οι γονείς τους- σε πολιτικά δικαστήρια κατά τον ψηφισθέντα νόμο! Αυτός ο στόχος του πάπα ανατράπηκε στην Αμερική από τον Τραμπ, που δήλωσε Χριστιανός, έστω και προτεστάντης.
Για τη χρησιμοποίηση του μεταναστευτικού χάριν του πάπα και της Πναθρησκείας του, γράψαμε ήδη στο Ο "φιλειρηνικός" πάπας αποκαλύφθηκε! Τα "sex σκάνδαλα" και οι κακοποιήσεις από την παπική εκκλησία απασχολούν και το 2018 τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, καθώς φαίνεται και από σχετικό άρθρο της αγγλικής Telegraph (22-1-2018).
      Συγχρόνως οι ψευτο-πολιτικοί τα βάζουν με τους Ορθοδόξους. Δικαίως λοιπόν θα τους πάρουν με τις πέτρες... και τον πρόεδρο μαζί, που ανέχεται την καταπάτηση του Συντάγματος.
Εναλλακτικά: https://youtu.be/UJv2PlV68i4
   Εκτός από τη νομιμοποίηση της Σαρίας, που αφαιρεί τα δικαιώματα των μουσουλμάνων γυναικών ως Ευρωπαίων πολιτών, οι τριτο-κοσμικοί πολιτικοί μας αποδεικνύουν την ψυχασθένειά τους με το να τα βάζουν με την εκπροσωπούσα τους Ορθοδόξους Έλληνες Εκκλησία!

  Συγχρόνως με το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, οι ειδήσεις ανακοινώνουν ότι: Πρωτοφανή επίθεση κατά της εκκλησίας εξαπέλυσαν κυβερνητικοί κύκλοι μετά την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων στην οποία ξεκαθαριζόταν ότι η Εκκλησία «δεν μπορεί να αποδεχθεί την απονομή του όρου "Μακεδονία" ή παραγώγου του ως συστατικού ονόματος άλλου Κράτους, το οποίο θα έχει επιπτώσεις και στην ονομασία της σχισματικής αυτοαποκαλούμενης εκκλησίας της "Μακεδονίας"». PROTOTHEMA
     Οι κατοχικοί πολιτικοί τολμούν να κατηγορούν την Εκκλησία και να την ταυτίζουν με τη Χρυσή Αυγή,ίσως επειδή έχουν απέναντί τους ένα χαμηλών τόνων αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος «πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των συλλαλητηρίων και των λαοσυνάξεων»γιατί «η Εκκλησία πορεύεται με αγάπη»Το τελευταίο δεν χρειαζόταν, γιατί από αγάπη κάθε πολίτης πρέπει να σκέφτεται το καλό της πατρίδος του. Μην ξεχνάμε ότι η φιλοπατρία είναι διακηρυγμένη σαν μεγάλη αρετή από την αρχαιότητα!(περισσότερα)
Η παρέμβαση του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για το Μακεδονικό.
Φωτογραφία από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό (21-1-2018):

Και κάτω φωτογραφία από το συλλαλητήριο των Αθηνών για το Μακεδονικό (4-2-2018):
Θριαμβευτής ομιλητής ο Μίκης Θεοδωράκης! 
      Ο Μίκης Θεοδωράκης ξανανιωμένος στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβ. 2018: Αφιερώνω την ομιλία μου στον Έλληνα που μας έβγαλε από τον Οθωμανικό ζυγό και που πέθανε σαν σήμερα στις 4 του Φλεβάρη του 1843: τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη! Είμαι πατριώτης διεθνιστής και συνάμα περιφρονώ και μάχομαι τον φασισμό σ' όλες του τις μορφές και προ παντός στην πιο πολύ απατηλή και επικίνδυνη μορφή του: την αριστερόστροφη!...
 Φοβερό! Και ο Ερντογάν "προφητεύει" το τέλος της Τουρκίας;;;
      Όπως ο Καϊάφας προφήτευε χωρίς να το θέλει την αλήθεια (ότι ο Ιησούς συνέφερε να αποθάνει υπέρ των πολλών), έτσι κι ο Ερντογάν τώρα, προφητεύει καθαρά τον θάνατο της Τουρκίας: «εμείς πεθαίνουμε»!
Κατά είδηση της 20-2-2018 είπε συγκεκριμένα, με αφορμή το Σκοπιανό: «εμείς πεθαίνουμε αλλά δεν γυρίζουμε πίσω»! (protothemaΔηλ. μένομε αμετανόητοι, λέει ο Ερντογάν, αν και... πεθαίνουμε!!!
 
 Οι Μακεδόνες όλου του κόσμου προειδοποιούν τους πολιτικούς:
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ!
Κύριε Πρωθυπουργέ,...  Αν παρά ταύτα δεν προβείτε στα νόμιμα, δηλαδή στην προκήρυξη δημοψηφίσματος με το ως άνω ξεκάθαρο ερώτημα και κανένα άλλο, ώστε δεσμευτικά για εσάς και την κυβέρνησή σας να προκύψει η απάντηση του ελληνικού λαού, αλλά εξακολουθήσετε την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής σας θέσης σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ, με το ως άνω εκπεφρασμένο πολλάκις περιεχόμενο, «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη «Μακεδονία» που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή», ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ότι διαπράττετε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ εκείνον προς τον οποίον απευθύνεται για να λάβει γνώση και να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες... Διαβάστε σε εκτυπώσιμο αρχείο τι γράφεται στο Εξώδικο.
    ΕίδησηΒούτσης: Παμμακεδονικές οργανώσεις μας απειλούν με θάνατο ή ισόβια για εσχάτη προδοσία!(19/03/2018) «Κάποιοι έχουν ξεφύγει»με αυτήν την φράση, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, επιτέθηκε όχι μονάχα στην ηγεσία και στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τα όσα είπαν κατά των τεσσάρων Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών, αλλά και σε παμμακεδονικές οργανώσεις. Όπως είπε, μιλώντας στη Βουλή, κάποιες από αυτές τις οργανώσεις έστειλαν στους βουλευτές εξώδικο (σ.σ. εστάλη με δικαστικό επιμελητή και στους 300), με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια, εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας στη ΒουλήΔιαβάστε σε εκτυπώσιμο αρχείο τι γράφεται στο Εξώδικο. Καλύτερα να ξυπνήσουν και συμμορφωθούν οι πολιτικοί πριν να είναι αργά γι' αυτούς και την Ελλάδα...
      Ακόμα και ο πρόεδρος της Κύπρου παρέχει με ευκολία όνομα με συνθετικό τη Μακεδονία ή αν θέλουν και Βόρειος Ελλάδα (βίντεο)! Δυστυχώς οι πολιτικοί που δεν θυμούνται ότι υπάρχουν και γίνονται πόλεμοι στην ιστορία των κρατών, νομίζουν όπως ο κ. Αναστασιάδης ότι το θέμα το λύνει η επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις που κι αυτές πριν να έρθει ο κυρίως πόλεμος έχουν γίνει αντικείμενο οικονομικού πολέμου... Εξ άλλου τότε γιατί ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν να θέλει οπωσδήποτε το όνομα Μακεδονία να υπάρχει σαν συνθετικό του νέου ονόματος της FYROM; Και χωρίς αυτό δεν θα επιτρέψει λέει την είσοδό της στο ΝΑΤΟ; Γιατί άραγε ενδιαφέρεται τόσο ζωηρά η Τουρκία για το όνομα της Μακεδονίας να συμπεριλαμβάνεται στην ονομασία της γειτονικής μας χώρας; ρωτάνε και οι Παμμακεδονικές οργανώσεις στο εξώδικό τους προς τους Έλληνες βουλευτές. Ο κ. Λεβέντης της Ένωσης των Κεντρώων, πάντως, δηλώνει ότι είναι προδοσία ένα όνομα με συνθετικό το "Μακεδονία" (βίντεο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου