Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

«Χρυσός» υποστηρικτής της έκθεσης κάνναβης ο σύμβουλος Καρανίκας



Το νέο φεστιβάλ κάνναβης διαφημίζει μέσα από το προφίλ του στο facebook ο Νίκος Καρανίκας, ο αεικίνητος και πολυπράγμων σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Νίκος Καρανίκας πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα έδειξε την έντονη διάθεσή του να «διαφημίσει»» διάφορα φεστιβάλ που επιχειρούν, προφανώς με την κυβερνητική ανοχή, να κάνουν κοινωνικά αποδεκτή τη χρήση της κάνναβης, την οποία διαφημίζουν σχεδόν σαν το νερό του Καματερού, διά πάσαν νόσον... 
Ενδεικτικά όσον αφορά την πιο πρόσφατη ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας προωθεί την έκθεση Balkannabis Expo 2018, που ανοίγει αυλαία την Παρασκευή, στην πάντα... φιλόξενη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην έκθεση αυτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα πραγματοποιηθούν και δύο σεμινάρια-masterclass για την κλινική εφαρμογή της κάνναβης. Στα «θρανία» αναμένεται να καθίσουν γιατροί, φαρμακοποιοί και το θεραπευτικό προσωπικό της χώρας με σκοπό να ενημερωθούν για τις ενδείξεις, τη φαρμακολογία, τις δοσολογίες και τις κλινικές εφαρμογές της κάνναβης για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος παθήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου