Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Κεραυνοί Φ.Φράγκου κατά κυβέρνησης: «Μην τολμήσετε να πάτε στη Βουλή σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία χωρίς δημοψήφισμα»Κεραυνοί από τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο για την Μακεδονία μας. Με αφορμή τη συμφωνία στην οποία φαίνεται να έχει καταλήξει η κυβέρνηση Τσίπρα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, με το όνομα πιθανότατα «Βόρεια Μακεδονία» ο κ. Φράγκος στέλνει μήνυμα: «Μην τολμήσετε…».

«Μην τολμήσουν να πάνε στην Βουλή δίχως δημοψήφισμα την σύνθετη ονομασία, που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. Οι πατριωτικές δυνάμεις απορρίπτουν με οργή οτιδήποτε περιλαμβάνει τον όρο »Μακεδονία». Έτσι ή αλλιώς, είτε »Νέα», είτε »Βόρεια» είτε οτιδήποτε άλλο »Μακεδόνες» θα τους λένε παντού», δήλωσε ο επίτιμος Α/ΓΕΣ για να προσθέσει: 
«Το ζήτημα είναι ότι θα έχουν πάρει από το νόμιμο ιδιοκτήτη του ονόματος »Μακεδονία», την Ελλάδα, την άδεια να λέγονται »Μακεδόνες» οι σλαβόφωνοι και οι αλβανόφωνοι των Σκοπίων. Θα έχουν κερδίσει την παρτίδα και θα έχουν βάλει το πρώτο »λιθαράκι» για την διεκδίκηση, όταν οι ιστορικές συνθήκες το επιτρέψουν και της »Νότιας», »Κάτω» ή παλιάς Μακεδονίας…».
Είναι προφανές πώς η δήλωση αυτή μήνυμα θα έχει και συνέχεια για τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο ο οποίος μπορεί να έχει δεχθεί πολλές προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, αλλά ο ίδιος έχει ταχθεί στον αγώνα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, της Ορθοδοξίας, των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Το βίντεο είναι από την ομιλία που έκανε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτή τη φορά ετοιμάζονται συλλαλητήρια ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τουλάχιστον άλλες δέκα πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου