Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Συνελήφθη υπάλληλος του Βατικανού δια διακίνησιν ναρκωτικών και υλικόν παιδικής πορνογραφίας!ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ είναι συνεχείς για την ηθική μπόχα του Βατικανού, αποκαλύπτοντας συνεχώς το μέγεθος της διαφθοράς των ανθρώπων του Βατικανού. Πριν λίγο καιρό πιάστηκε «στα πράσα» υπάλληλος του «θεϊκού κράτους» για διακίνηση κοκαΐνης και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας!

 Δείτε την είδηση: «οι καραμπινιέροι της Ρώμης, έπειτα από πληροφορίες συλλαμβάνουν τον 47χρονο Οστίλο Ντελ Μπάλτζο, υπάλληλο του Βατικανού. Είχε μόλις βγει από το γραφείο του και η σύλληψη γίνεται πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, στο όχημά του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης αλλά και τρία usb, τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες). 


Οι αστυνομικοί ήταν σίγουροι πως τα ναρκωτικά αλλά και τα βίντεο δεν ήταν για δικιά του χρήση. Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο υπάλληλος δεν έχει βγάλει λέξη» (Ιστ. Ζούγκλα)! Επισημαίνουμε την είδηση πως το «υλικό» δεν ήταν για δική του χρήση, που σημαίνει ότι ο «τύπος» ήταν το «βαποράκι», ο οποίος διοχέτευε κόκα και παιδική πορνογραφία σε άλλους βατικανανθρώπους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι «ιερωμένοι»! Έχει σημασία  η συνέχεια της είδησης: «Ο Ντελ Μπάλτζο εργαζόταν στο Ποντιφικό Συμβούλιο για τον Πολιτισμό, το θεσμό της Εκκλησίας, που συντονίζει ο Καρδινάλιος Τζιανφράνκο Ραβάσι. Οι έρευνες για τους παραλήπτες των ναρκωτικών και του υλικού παιδικής πορνογραφίας συνεχίζονται, ενώ από την Αγία Έδρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση»! Τα Ιταλικά ΜΜΕ έκαμαν λόγο για «περίεργη θρησκευτική σιωπή», για το «πνίξιμο» του σκανδάλου! Από ποιόν; Από την «Αγία Έδρα» βεβαίως! Αυτά γίνονται όπου λείπει η θεία χάρις…
orthodoxostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου