Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΕΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.σ.σ. Το κακό με τη νέα τάξη της ανηθικότητας, είναι ότι κατάφερε να απλοποιήσει τη δημόσια συζήτηση στο επίπεδο του «δημοκρατικού δικαιωματισμού» και του «φασιστικού περιορισμού», κάτι ανάλογο του «δεξιού» και του «αριστερού». Η συζήτηση ‘ξύνεται’ επιφανειακά με ανούσια σλόγκαν. Ο ‘διάλογος’ (ο Θεός να τον κάνει) γίνεται δηλαδή πάλι με όρους ποδοσφαίρου. Οι κανονισμοί είναι επίσης απλοποιημένοι: ό,τι συμφωνεί με την πολιτική ορθότητα είναι «καλό και δημοκρατικό», ότι δεν συμφωνεί είναι «κακό και φασιστικό».
Το ακόμα χειρότερο, είναι ότι ένα μέρος της κοινωνίας δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα με αυτού του είδους την επικοινωνία, δεν προσβάλλεται, δεν προβληματίζεται, δεν ανησυχεί για το που οδεύουμε όταν θέματα ηθικής αντιμετωπίζονται με τέτοια ελαφρότητα. Το αποτέλεσμα είναι να έχεις τύπους σαν τον ακατονόμαστο Παπαδημούλη των 35 χιλιάδων ευρώ το μήνα, να περνάνε την ατζέντα του Σόρος ανενόχλητοι. Τον Παπαδημούλη όμως κάποιος τον έβαλε εκεί, και το δημοψήφισμα το ψήφισαν πολίτες. Γι’ αυτό λέω, ας έρθει η Δικαιοσύνη του Θεού το συντομότερο κι ας ξεκινήσει πρώτα από εμάς τους ίδιους, διότι αυτή η βρώμα δεν αντέχεται. [Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» του Σόρος σελ. 56 ΕΔΩ]
***
Λυκούργος Νάνης, ιατρός.
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=983279
Μία ακόμη πτυχή του συριζέικου ξεπεσμού. Ατέλειωτες οι αναθυμιάσεις του συριζέικου βόθρου.
Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (φανταστείτε ποιοι μας εκπροσωπούν στην Ευρώπη και ποιοι ηγούνται τον εν λόγω θεσμικού οργάνου της ΕΕ…), γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Παπαδημούλης επιχαίρει για το κατάπτυστο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία με το οποίο νομιμοποιείται η εν ψυχρώ εμβρυοκτονία, δηλαδή ο εκ προμελέτης φόνος των ανυπεράσπιστων εμβρύων.
Η απόλυτη αθλιότητα των «εθνοπατέρων» μας! Η οπισθοδρόμηση και ο πρωτογονισμός, η έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή, ο ανεξέλεγκτος δικαιωματισμός και η ασυδοσία θεωρούνται «Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της επιλογής‘.
Ω της απονοίας των! Ας όψονται οι ψηφοφόροι τους!

averoph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου