Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ: "ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ "ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ!



Η μεγαλύτερη προδοσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους διά χειρός Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου! Παραδίδουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους των Σκοπίων οι οποίοι θα ονομάζονται πλέον "Βόρειοι Μακεδόνες" και θα έχουν κράτος τη "Βόρεια Μακεδονία" και γλώσσα τη "μακεδονική". 
Και όλα αυτά θα παραπέμπουν στην ύπαρξη μιας άλλης χώρας, της "Νότιας Μακεδονίας" η οποία θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή! Σε λίγα χρόνια θα αρχίσουν τα όργανα από τα Σκόπια ...


σε συγχορδία με τους Γερμανούς-ΗΠΑ, Τουρκία, αλλά και διεθνείς εκθέσεις (βλέπε State Department) οι οποίες θα κάνουν λόγο για "μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα η οποία ...καταπιέζεται κατάφωρα από τους Έλληνες.

Η χώρα μας θα συρθεί μετά από μερικά χρόνια στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να παραδώσει τα εδάφη της Μακεδονίας στους Σλάβους! 

Από τα παραπάνω είναι σαφές ότι ο σημερινός μας τίτλος "ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", δεν αφορά σε επίσημες θέσεις των Σκοπίων, αλλά είναι κάτι που θα το δούμε συν τω χρόνω να εξελίσσεται!
eleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου