Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ

 


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

5 Τόμοι με πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

"Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ τηλ επικοινωνίας: 2103605305 

ΜΟΝΟ 50Ε χωρίς έξοδα αποστολής


Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής βιβλία:

1) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγγραφέας Ιωάννης Παπαζήσης

Εκδόσεις Ήλεκτρον

Έτος έκδοσης: 2016

Σελίδες 432


Είναι γεγονός ότι ολοκληρωμένη επιστημονική ιστορία της Ελλάδος απουσιάζει από την Ελληνική βιβλιογραφία και σ’ αυτό το βιβλίο του Ιωάννου Παπαζήση καταγράφονται αιώνα με αιώνα, χρόνο με το χρόνο όλη η εξέλιξη της επιστημονικής παρουσίας του Ελληνικού στοιχείου από την αρχή της παρουσίας του ανθρώπου στον πλανήτη. Είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι κάθε Έλληνα, που θέλει να γνωρίζει την καταγωγή του και τα κατορθώματα των προγόνων του, που ρίχνουν φως στο παρελθόν του.

2) Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ

Συγγραφέας Ιωάννης Παπαζήσης

Εκδόσεις Ήλεκτρον


Είναι γεγονός ότι ολοκληρωμένη επιστημονική ιστορία της Ελλάδος απουσιάζει από την Ελληνική βιβλιογραφία και σ’ αυτό το βιβλίο του Ιωάννη Παπαζήση καταγράφονται αιώνα με αιώνα, χρόνο με το χρόνο όλη η εξέλιξη της επιστημονικής παρουσίας του Ελληνικού στοιχείου από την αρχή της παρουσίας του ανθρώπου στον πλανήτη. Η συγκέντρωση όλων σχεδόν των μέχρι τώρα ανασκαφικών ευρημάτων από τον Συγγραφέα, ανατρέπουν επιβληθέντες ατεκμηριώτους χρονικούς περιορισμούς της παρουσίας του Έλληνος στο χώρο του και αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφισβητήσεως, ότι οι Έλληνες είναι αυτόχθονες και μαρτυρούν εκατομμύρια χρόνια παρουσίας στον τόπο τους. Είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι κάθε Έλληνα, που θέλει να γνωρίζει την καταγωγή του και τα κατορθώματα των προγόνων του, που ρίχνουν φως στο παρελθόν του. Θαυμασμός και περηφάνεια γεμίζει την ψυχή του Έλληνα διαβάζοντας αυτό το βιβλίο.





3) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ

Συγγραφέας Ιωάννης Παπαζήσης

Εκδόσεις Ήλεκτρον

Σελίδες 600


Για 1.000 και πλέον έτη η Βυζαντινή μας αυτοκρατορία ήταν ο μοναδικός φάρος πολιτισμού που πήγε τις επιστήμες πολλά βήματα μπροστά. Στο παρόν βιβλίο καταγράφονται με τα πλέον αδιάσειστα στοιχεία τα απίστευτα επιστημονικά επιτεύγματα των τότε προγόνων μας τα οποία κατά παράδοξο τρόπο και όχι τυχαία φυσίκα δεν βρίσκονται σε κανένα επίσημο βιβλίο ιστορίας μας.






4) Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ


Συγγραφέας Ιωάννης Παπαζήσης

Εκδόσεις Ήλεκτρον

Σελίδες 468


1453μ.χ – σήμερα (τόμος Δ’, μέρος Α΄)

Στο παρόν πόνημα το οποίο το χωρίσαμε σε δύο τμήματα λόγω του πολύ μεγάλου όγκου του, θα δείτε ότι ακόμη και στα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς μας,το έθνος μας συνέχισε να δίνει τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο δια άξιων επιστημόνων μας, οι οποίοι δυστυχώς εξαιτίας της αντεθνικής παιδείας μας δεν είναι γνωστοί σχεδόν σε κανέναν και ας βραβεύτηκαν από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου και θα διαπιστώσετε ότι σήμερα στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα και στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου οι Έλληνες πρωτοστατούν και δια των επινοήσεων τους βάζουν την σφραγίδα τους στην παγκόσμια επιστημονική ιστορία, ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία ακόμη πιο ψηλά..








4) Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ

Συγγραφέας Ιωάννης Παπαζήσης

Εκδόσεις Ήλεκτρον

Σελίδες 408


Στο παρόν πόνημα το οποίο το χωρίσαμε σε δύο τμήματα λόγω του πολύ μεγάλου όγκου του, θα δείτε ότι ακόμη και στα μαύρα χρόνια της σκλαβιάς μας, το έθνος μας συνέχισε να δίνει τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο δια άξιων επιστημόνων μας, οι οποίοι δυστυχώς εξαιτίας της αντεθνικής παιδείας μας δεν είναι γνωστοί σχεδόν σε κανέναν και ας βραβεύτηκαν από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου και θα διαπιστώσετε ότι σήμερα στα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα και στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου οι Έλληνες πρωτοστατούν και δια των επινοήσεων τους βάζουν την σφραγίδα τους στην παγκόσμια επιστημονική ιστορία, ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία ακόμη πιο ψηλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου