Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Η Ε.Ο.Ν. ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ»! 

 Η Ε.Ο.Ν. ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ 

ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ»! Πιστοί, εδραίοι και αμετακίνητοι στις ιδέες που φλόγισαν την νεανική μας ψυχή, οι ΕΟΝίτες αποτίσαμε και φέτος φόρο τιμής στους ήρωες του Έθνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος, σώζοντάς την από τους προδότες κομμουνιστοσυμμορίτες. 

Ανδρές και γυναίκες της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. Αθηνών με την πολυπληθέστερη και αξιοπρεπέστερη παρουσία απ' όλους τους φορείς έλαβαν μέρος την 79η επέτειο από την μάχη του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη» όπου τον Δεκέμβριο του 1944 οπλίτες και αξιωματικοί της Βασιλικής Χωροφυλακης προέταξαν τα στήθη τους στη μαρξιστική λαίπαλα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Χάριν στους άνδρες της Βασιλικής Χωροφυλακής και τους γενναίους αγωνιστές της οργανώσεως «Χ»του Γεωργίου Γρίβα Διγενή απετράπη ο κίνδυνος να γίνει η Ελλάς προτεκτοράτο της Σοβιετικής Ενώσεως, μία παρηκμασμένη αθεϊστική μπανανία του Ανατολικού Μπλόκ. Τα παιδιά του Συλλόγου μας κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν όλων εκείνων των ηρωϊκώς πεσόντων μαχητών που περιφρούρησαν το Έθνος, την Πίστη και το Βασίλειον της Ελλάδος από το έρεβος μιάς εξουσίας με επικεφαλής τον Ζαχαριάδη, τον Σιάντο, τον Βλαντά, τον Φάνη και τον Ζέβγο. Η νίκη των υπερασπιστών του Συντάγματος Μακρυγιάννη απετέλεσε την ύψιστη νίκη της ιδίας της Ελλάδος κατά του θηρίου του ερυθρού ολοκληρωτισμού, αποτυπουμένη στην ιστορική συνείδηση ως το Ελληνικό Αλκαζάρ! 

Ως Εθνικιστική Νεολαία της Ε.Ο.Ν. δίνουμε υψίστο όρκο συνεχίσεως της αποδόσεως τιμής σ' αυτούς που πολέμησαν άχρι τελευταίας ρανιδος κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, για να αναπνέουμε την άπληστη ανάσα της Ελευθερίας ως Έλληνες! 

Τιμά και Δόξα στους μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη! 

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου