Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκε Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής η Ιωάννα Καραδήμα

 


Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο Λαύριο έγινε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. Στα μέλη του είναι πλέον και η Ιωάννα Καραδήμα, στέλεχος του Εθνικού Μετώπου. 

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, το Εθνικό Μέτωπο στήριξε και συμμετείχε στον συνδυασμό "Μάχη για την Αττική" , τον μοναδικό πατριωτικό και ανεξάρτητο συγχρόνως συνδυασμό με επικεφαλής τον Φίλλιπο Καμπούρη. Σε αυτόν τον συνδυασμό που δεν είχε κομματική ταυτότητα, το Εθνικό Μέτωπο κατάφερε να εκλέξει την Ιωάννα Καραδήμα ενώ και οι υπόλοιποι υποψήφιοι-στελέχη του κινήματος, σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις σε σταυρούς προτίμησης.


Η Περιφέρεια Αττικής, ύποπτα, αφέθηκε από τα κόμματα του λεγόμενου "εθνικού χώρου" στο κοινοβούλιο χωρίς κάποιο συνδυασμό. Αυτό το κενό κάλυψε ο  συγκεκριμένος συνδυασμός και οι επιτυχίες των υποψηφίων του Εθνικού Μετώπου δείχνουν την ανοδική  πορεία του κινήματος  στις επιλογές του  πατριωτικού κοινού. 

Χαρακτηριστικά, η Ιωάννα Καραδήμα δηλωσε : "Η Αττική, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, με σειρά προβλημάτων και αμαρτωλές διοικήσεις δεν μπορούσε να μείνει χωρίς εθνική εκπροσώπηση".  

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ιωάννα Καραδήμα στο δύσκολο έργο της, καλούς και πολλούς αγώνες ενάντια στην κομματικοποίηση της τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αντικατάσταση πληθυσμού, την ανασφάλεια, την εγκληματικότητα, την έλλειψη βασικών υποδομών.



Επειδή, όπως λέγεται, η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί, τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου πραγματοποίησαν στον χώρο της ορκωμοσίας μια διαμαρτυρία κατά του νέου εθνοκτόνου νομοσχεδίου για τους λαθρομετανάστες με την ανάρτηση πλακάτ ενάντια στην αντικατάσταση πληθυσμού.  Μία παρέμβαση που φυσικά δεν είδε κανένα από τα ΜΜΕ που κάλυπταν την εκδήλωση γιατί προφανώς, θα χάλαγε έτσι το κυβερνητικό πανηγύρι, τόσο για την Περιφέρεια όσο και για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. 

Εθνικισμός στην πράξη  λοιπόν και στην Περιφέρεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου