Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Τρίτεκνοι: Η κυβέρνηση να μη μας αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΙΚΗ


 Με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) συναντήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός.

Ο πρόεδρος της ΠΟΤ Αντώνης Ντιούδης, ενημέρωσε τον κ. Νατσιό για τα πάγια αιτήματα που ταλαιπωρούν  την Ομοσπονδία  και εξέφρασε το παράπονό του για την αντιμετώπιση του επίσημου κράτους το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά τους αντιμετωπίζει «με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε την ανάγκη μιας ενιαίας δημογραφικής πολιτικής που θα βοηθήσει και στην αντιμετώπιση του βασικού εθνικού μας προβλήματος όπως είναι το δημογραφικό.

Όπως ανέφερε, ζητούν από τους αρμοδίους των Υπουργείων να αναγνωριστούν οι τρίτεκνοι ως πολύτεκνοι, ή ότι έχουν οικογενειακή ιδιότητα. Επίσης, επιθυμούν ευελιξία και ελαφρύνσεις στους τομείς της εργασίας, της στέγασης, της ενέργειας, της επιδοματικής πολιτικής, της οικονομίας, της παιδείας, τις μεταφορές, τον δημόσιο τομέα κ.α.

 Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΠΟΤ ανέφεραν στον κ. Νατσιό το αίτημά τους για να συμπεριληφθούν οι τρίτεκνοι στη μείωση του ελάχιστου τεκμαρτού ετήσιου καθαρού κέρδους κατά 50% για κατηγορίες αυτοαπασχολουμένων.

Ο Δημήτρης Νατσιός όντας και ο ίδιος τρίτεκνος, υποσχέθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη της ΠΟΤ ότι η ΝΙΚΗ θα προωθήσει στη Βουλή τα δίκαια αιτήματα της Ομοσπονδίας προς όφελος της ελληνικής οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου