Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ανοχύρωτη πόλη η "Ελλάς"

 Γράφει ο Πολυζώης Γραμμένος, 

μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου,




Αρχικά, είχαμε τη επίσκεψη του «καλού γείτονα».  Η ιστορία άλλα μας έχει διδάξει και ως λαός πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε συνεχή επαγρύπνηση.«Timeo Danaos et dona ferentes», οψόμεθα!

Δυστυχώς, υπάρχουν σοβαρότερες παθογένειες στην ελληνική κοινωνία που χρήζουν άμεσης προσοχής. Εν έτη 2023, η Αθήνα και η Ελλάδα γενικότερα θυμίζει ανοχύρωτη πόλη και όχι ένα πολιτισμένο ευνομούμενο κράτος. Οι τελευταίες μέρες μας προβλημάτισαν.

Ένα νέο παιδί εκπληρώνοντας το όνειρο του να υπηρετήσει το ΕΘΝΟΣ από την θέση του αστυνομικού πήγε στη δουλειά του, ως κρατικός λειτουργός με σκοπό να φυλάξει θεατές, παίκτες, γείτονες, σε ένα αθλητικό γεγονός. Μία ομάδα  ατόμων, μία αγέλη,  επιτέθηκε εναντίον αυτού και των συναδέλφων του με σκοπό να σκοτώσουν και να τραυματίσουν, και δυστυχώς τα κατάφεραν. Αυτό το νέο παιδί έγινε ένα ακόμα ιατρικό ανακοινωθέν. 

Σας παραθέτουμε μέρος από το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, το πρωί του Σαββάτου:

«Περί ώραν 22:00 της 7ης -12-2023 προσεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου, άνδρας των Υ.Α.Τ. της ΕΛ.ΑΣ., 31 ετών με αιμοδυναμική αστάθεια, σε κωματώδη κατάσταση (GCS 3), χωρίς φωτοκινητικό αντανακλαστικό. Εφερε ίσχαιμη περίδεση πάνω από τραύμα στην έσω επιφάνεια του αριστερού μηρού, εκτεταμένο αιμάτωμα και έγκαυμα περιοχής μηρού, ριζομηρίου και οσχέου και καθολικό υποδόριο εμφύσημα.  Διαπιστώθηκε επίσης εκρηκτική κάκωση επιπολής μηριαίας αρτηρίας και φλέβας και κλάδων αυτών.» 

Τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Πού είναι οι οικογένειες των εγκληματιών; Ποιος  δεν έμαθε σε αυτά τα άτομα τη σημασία του νόμου και των λειτουργών του; Ποιος όπλισε τα χέρια τους; Που είναι το κράτος να προστατεύσει τον νομοταγή πολίτη; Αυτή είναι η δημοκρατία της woke liberal agenda και είναι όλοι οι μέχρι τώρα κυβερνώντες ένοχοι. 

Ως γονείς και κυρίως πολίτες οφείλουμε να είμαστε το φωτεινό παράδειγμα για τους νέους. Που είναι εγκλωβισμένοι στα αριστερόστροφα κελεύσματα. Οφείλουμε να μάθουμε τα παιδιά να μη γίνονται έρμαια επιτήδειων. Οφείλουμε να τα διδάξουμε αρχές και αξίες. Για να μην υπάρξουν άλλα τέτοια ανακοινωθέντα. 

Η σκέψη όλων μας και οι προσευχές μας είναι σε αυτό τον άνθρωπο που πήγε για δουλειά και βρέθηκε να χαροπαλεύει. 

Το Εθνικό Μέτωπο ταγμένο πάντα στην υπεράσπιση των θεσμών και αξιών του Έθνους, υπογραμμίζει ότι θα πατάξει χωρίς έλεος τα φαινόμενα ανομίας. Είναι ώρα να ξαναφέρουμε την ηρεμία και ασφάλεια των πολιτών ενώ παράλληλα θα στηρίξει με όλα τα μέσα τα όργανα του κράτους και τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου