Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Το Αδιαχώρητο στην Μεγαλειώδη Εκδήλωση της Ε.Ο.Ν. για την Κύπρο στην Αθήνα! Πάνω από 400 ++ άτομα!


 Το Σάββατο 6 Απριλίου η Εκδήλωση της Ε.Ο.Ν. με θέμα : «ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (Κλήρος – Λαός – Στρατός)» δεν σημαδεύτηκε απλώς από απόλυτη, άκρα και απρόσμενη επιτυχία, αλλά κατεγράφη στη συνείδηση όλων μας ως ένα ενοειδές ΘΑΥΜΑ, ένα θείον σημείον, κατά τον στίχο του Ευαγγελίου : «οὗ γάρ εἰσιν δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν. (Ματθ. 18:20).

Σε μια υπερχειλίζουσα κατάμεστη αίθουσα στην οποία παρευρέθηκαν 300 και πλέον άτομα, εκ των οποίων πλείστοι Ιερείς και Στρατιωτικοίστο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα μέσα στην οποία δεν περίσσευε κενή καρέκλα, με πάνω από 60 άτομα να αναμένουν ευκαιρία, για να παρεισφρύσουν, και άλλα τόσα να προσήλθαν, αλλά από την ασφυκτικότητα του χώρου να μην μπορούν να παραμείνουν, έλαβε χώρα μια αληθινή μικρή Επανάσταση για το Έθνος και την Πατρίδα.

Έξοχοι και καταρτισμένοι Ομιλητές, όπως ο Υποστράτηγος ε.α. και πρώην Στρατοδίκης Ανδρέας Συναδινός, ο εξομολόγος π. Γεώργιος Σχοινάς και ο βετεράνος του ’74 στην Κύπρο και συγγραφέας Νικόλαος Αργυρόπουλος πραγματεύθηκαν με τον πλέον ζωντανό και μεταδοτικό τρόπο, όλο το ιστορικό εύρος του Ενωτικού Αγώνος, εκκινώντας από την Ε.Ο.Κ.Α., τα παλληκάρια της, τον Αρχηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή μέχρι τον πόλεμο του ’74, την τουρκική εισβολή και την διχοτόμηση, αποκαλύπτοντας αποκεκρυμμένες και σκοπίμως παρασιωπηθείσες αλήθειες, τις οποίες το προδοτικό καθεστώς έχει θάψει κάτω από τόνους μυθών και πολιτικής προπαγάνδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο ε.α. Στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων και π. Ευρωβουλευτής κ. Ελεύθερος Συναδινός, ο εκδότης των εκδόσεων ΕΝΔΟΧΩΡΑ κ. Ιωάννης Κουριαννίδης, καθώς και εκ μέρους των αδερφών μας του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ο συναγωνιστής Νικόλαος Θεοχάρους.

Οι εκλεκτές Κεντρικές Ομιλίες σε συνδυασμό με τις άψογες τοποθετήσεις των χαιρετισμών κέρδισαν την αγάπη του κοινού, το οποίο από τις 6:00 μέχρι τις 9:30 το βράδυ δεν ήθελε πραγματικά να αποχωρήσει από την Αίθουσα.

Μια Ανεξάρτητη και Ακομμάτιστη, κυριολεκτικά πενιχρά, Νεολαία, χωρίς πλάτες, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς στήριξη από πουθενά, με μόνη παροχή το ελάχιστο υστέρημα των εκατοντάδων μελών της και την βοήθεια του Τριαδικού Θεού, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μία Συγκέντρωση διαστάσεων πολύ υπεράνω του μεγέθους της, που μόνο κόμματα και εταιρείες μπορούν να πετύχουν.

Το νικηφόρο, ευχάριστο και συγκλονιστικό αποτέλεσμα της Εκδηλώσεως δεν αποτελεί παρά αυθεντικό καρπό της σκληρής δουλειάς των παιδιών της Ε.Ο.Ν., της ποιότητος των στελεχών της, μα πάνω από όλα της ειλικρινούς υπακοής της στους πνευματικούς νόμους, γιατί, για εμάς, Εθνικός Αγών, χωρίς Χριστό, δεν υπάρχει!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Εκδήλωσή μας και μάς στήριξαν με την παρουσία τους σ’ ένα απαράμιλλο αντάμωμα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και στους οποίους χαρήκαμε που κατορθώσαμε, με τις προσευχές του Γέροντά μας, Γέροντος Δοσιθέου, να προσφέρουμε μία πολύ υψηλού επιπέδου Εκδήλωση από την οποία μόνο ευάρεστα θετικά σχόλια προέκυψαν και υπερέβη κάθε προσδοκία!

Χωρίς τον Θεό, δεν γίνεται τίποτα και χάριν σ’ Αυτόν πορευόμαστε ταπεινά σε κάθε μας βήμα!

~ Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι, Αδέσμευτοι, Έλληνες μέχρι τέλους ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου