Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Προϊόν της πολυπολιτισμικότητας η βία στα σχολεία

Γράφει ο Μπουγάς Τρύφων,

Μέλος ΕΣ του Εθνικού Μετώπου,

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου,


 Τα συστημικά ΜΜΕ, προβάλλουν σε 24ωρη βάση, αφού είναι αναπόφευκτό, τα καθημερινά και πολυπληθή πλέον, σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Ελλάδας, κρούσματα ανεξέλεγκτης βίας. Η υποκρισία σαφέστατα, στον τρόπο παρουσίασης των περιστατικών, περισσεύει, σα να είναι κάτι, μη αναμενόμενο, ως φαινόμενο. Ειδικότερα, από τη στιγμή, που μέσα σε αυτά, υπάρχει ένα πολυπολιτισμικό μείγμα ανθρώπων, ευρισκόμενων στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μέσα σε συνθήκες άγριας οικονομικής κρίσης και διαβίωσης, για τις οικογένειες τους.

Μόλις χθες, ένας 19χρονος Γεωργιανός, μπήκε σαν κύριος, παρά τη θεωρητική παρουσία, δύο φυλάκων, σε σχολικό συγκρότημα στην Κυψέλη και αφού χτύπησε μαθητή νιγηριανής καταγωγής στο κεφάλι με σφυρί, εξαιτίας διαφορών που φέρεται να είχε το θύμα, με τον αδελφό του δράστη, κατόπιν ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα και τον διευθυντή του σχολείου.

Η κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα της χώρας, είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Σε όλα αυτά τα φαινόμενα βίας, θα πρέπει να μας απαντήσουν οι κήνσορες της πολυπολυτισμικότητας, πώς είναι δυνατή η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων όταν: Παιδιά με μηδενική κουλτούρα και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, διαπράττουν βιαιοπραγίες και εκδηλώνουν παραβατικές συμπεριφορές που στα δικά τους μέρη είναι απόλυτα φυσιολογικές, συναγελάζονται με Ελληνόπουλα, που σε αυτές τις ηλικίες, έχουν εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς στον τρόπο ζωής τους. Πώς είναι δυνατή η αρμονική συνύπαρξη σε μια τάξη, όταν τα ξένα παιδιά, μπαίνουν σε τμήματα πολύ μικρότερων ηλικιών ή για να το κάνουμε πιο σαφές, πώς γίνεται να συμφοιτούν στην ίδια τάξη, παιδιά 16 και 17 ετών με 13χρονα και 14χρονα, δίχως αυτό να επιφέρει ανωμαλίες στην ομαλή τους συνύπαρξη; Πώς είναι δυνατόν, μονίμως και σε όλες τις διενέξεις το δίκιο να είναι μονομερώς με τους ξένους και αυτό να προβάλλεται ως επιχείρημα στους Έλληνες γονείς, που ζουν με την αγωνία, αν τα παιδιά τους, θα γυρίσουν αρτιμελή από το σχολείο, ακόμα και από το δημοτικό;

Για την έξαρση της βίας στα σχολεία, απόψεις σαν αυτή της ΠτΔ, πως η λύση για το δημογραφικό είναι οι μετανάστες, αποτελούν το απόλυτο παράδειγμα εθνομηδενισμού, κάτι για το οποίο δεν εκπλήσσεται και κανένας. Την ώρα που ο Έλληνας γονιός, πασχίζει για την εκπαίδευση των παιδιών του, η παρουσία μεταναστών στα ελληνικά σχολεία, όχι μόνον υποδαυλίζει την ομαλή εκπαίδευση των Ελληνόπουλων, αλλά απειλεί πλέον και τη σωματική τους ακεραιότητα, μη αφήνοντας άλλα περιθώρια, από τη συγκρότηση ομάδων και από τα ντόπια παιδιά,  που απαντούν με εξίσου βίαιες συμπεριφορές. Με την επιβάρυνση πως βλέπουν και στο σπίτι, τις συνθήκες επιβίωσης της οικογένειας τους, να γίνεται δυσκολότερη.

Η συμπεριφορά της νεολαίας, αποτελεί  μια ξεκάθαρη αποτύπωση της κοινωνίας που έρχεται. Οι ελληνικές κυβερνήσεις, που αγχώνονται εδώ και δεκαετίες, για το πώς θα μετατρέψουν την Ελλάδα, σε έναν χώρο πολυπολιτισμού, έκλεισαν στη φυλακή, ανθρώπους που για χρόνια ολόκληρα φώναζαν και είχαν προβλέψει, πως αυτά τα φαινόμενα έρχονται και σαν αποτέλεσμα των πολιτικών  τους, θα μετατρέψουν την χώρα σε μια κοινωνική ζούγκλα.

Τα αποτελέσματα και των ιδεοληψιών που είχαν επίσης πολλοί Έλληνες εκπαιδευτικοί αριστερής προέλευσης, τα γεύονται πρώτοι εκείνοι πλέον, αφού σε περίπτωση που πάνε να παρέμβουν, τώρα δοκιμάζουν την βιαιότητα των πολιτισμών, για τους οποίους οι ίδιοι απαιτούσαν δικαιώματα.

Θέλουμε εθνικιστές καθηγητές και ελληνική Παιδεία

Στις 9/6 ψηφίζω  για την Ευρώπη των Εθνών

Όχι στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου