Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η ΝΙΚΗ δεν συνηγόρησε ποτέ και ούτε πρόκειται να συνηγορήσει σε καμία αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία

 Δελτίο Τύπου,

10 - 04 - 2024,

Δημοκρατικό, Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗΣ,


Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει εισέλθει στον 3ο χρόνο των εχθροπραξιών αλλά οι κυβερνήσεις των κρατών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συνεχίζουν την ίδια πολεμοκάπηλη καταστροφική πολιτική τους αποστέλλοντας πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και συντηρώντας στην ουσία ένα αδελφοκτόνο Ευρωπαϊκό πόλεμο. Η διπλωματία πλέον έχει ξεχαστεί και όλα αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του παγκόσμιου στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποστέλλει επί διετία κρίσιμο αμυντικό εξοπλισμό (πυρομαχικά πυροβολικού, ρουκέτες, πυροβόλα, ΤΘ οχήματα μάχης) στην Ουκρανία υπονομεύοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την αμυντική ικανότητα των ΕΔ έναντι της αναθεωρητικής Τουρκίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί τα κομματικά φερέφωνα της και την προπαγάνδα για να δημιουργήσει την ψεύτικη εικόνα ότι όλα τα κόμματα της Βουλής ενημερώνονται και συνηγορούν με τις αποφάσεις της για την αποστολή πολεμικού υλικού. Τίποτα πιο αναληθές.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ δηλώνει σταθερά από το 2022 την αντίθεση του στην συνέχιση του αδελφοκτόνου Ευρωπαϊκού πολέμου και ΔΕΝ συνηγόρησε σε καμία πώληση και αποστολή πυρομαχικών ή πολεμικού υλικού στο μέτωπο της Ουκρανίας. Η ΝΙΚΗ από την είσοδό της στην Βουλή και ευρισκόμενη στην αρμόδια επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων έχει καταψηφίσει όλες τις εισηγήσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες αφορούν την παραχώρηση ελληνικού στρατιωτικού υλικού σε ξένες χώρες. Φυσικά η ΝΙΚΗ θα συνεχίζει να καταψηφίζει και να καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε τέτοια ενέργεια όπως επίσης οποιαδήποτε ενδεχόμενη πώληση αεροσκαφών π.χ. F-16 και Mirage της Ελληνικής Πολεμικής αεροπορίας, διότι έτσι τίθενται σε κίνδυνο τα συμφέροντα και η ασφάλεια του Ελληνικού λαού.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ σεβόμενο την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού συνεχίζει να υποστηρίζει την διπλωματία για την επίτευξη μίας δίκαιης ειρήνευσης στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τολμά να υποστηρίξει τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού έναντι της κατοχικής και αναθεωρητικής Τουρκίας αλλά ξιφουλκεί υποκριτικά εναντίον της πυρηνικής Ρωσίας. Ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης και

των εθνικών κινδύνων που διαφαίνονται σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και θα τιμωρήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αρνητική ψήφο του στις επικείμενες Ευρωεκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου