Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Περί εξαπατήσεως του Ελληνικού εκλογικού σώματος

Γράφει η Μαρία Ι. Γιαλαμά,

Στις 24/4/24,ανακοινώθηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου, για το κόμμα των Σπαρτιατών, ένα κόμμα που ιδρύθηκε το 2017,από τον Βασίλειο Στίγκα πρόεδρό του, κατήλθε δε πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του 2023.Η απόφαση του Α1 τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, απαγορεύει την κάθοδο στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2024, αυτού του κόμματος, διότι εξηπάτησε τον Ελληνικό λαό, και εξέλεξε 12 βουλευτές, έχοντας την στήριξη του εγκλείστου Ηλία Κασσιδιάρη .Εν ολίγοις, το ανώτατο Ελληνικό δικαστήριο, δέχεται ότι ένα ποσοστό 4,7% του Ελληνικού λαού υπήρξε αφελές, εξηπατήθη δε από τον έγκλειστο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάσθηκε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το ότι ήτο η βούληση των ψηφοφόρων να στηρίξουν τον εν λόγω κομματικό σχηματισμό, θεωρείται απίθανο από τους δικαστές.

Περί όνου σκιάς

Οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, προφανώς και αναγκάσθηκαν να ασχοληθούν με την καταλληλότητα ή όχι των Σπαρτιατών να κατέλθουν στις Ευρωεκλογές, από τα κατατεθέντα υπομνήματα των δημοκρατικών κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς, που ως γνωστό λένε πάντοτε στα προγράμματά τους την αλήθεια στους ψηφοφόρους. Με τα ανωτέρω δεδομένα, καλό είναι να εξετάσει το σεβαστό δικαστήριο, το αν εξαπατά ή όχι το αντιευρωπαϊκό κομμουνιστικό κόμμα τους ψηφοφόρους του, δεδομένου ότι όχι μόνον οι αντιευρωπαϊκές του θέσεις, αλλά και οι θέσεις περί δημοκρατικού συγκεντρωτισμού του καταστατικού του, απέχουν πολύ της δημοκρατικής κομματικής λειτουργίας και συνδράμουν στον επαναστατικό του χαρακτήρα. Θεωρείται κατάλληλο για να μετάσχει στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο;

Είναι αρκούντως ανησυχητικό το ποσοστό των αφελών-εξηπατηθέντων αυτών ψηφοφόρων, δεδομένης της μεγάλης αποχής που υπήρξε στις εκλογές. Οι θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος όμως, όπως και η έως τώρα κοινοβουλευτική του πορεία, δεν υπήρξαν ακραίες και δεν προκάλεσαν το δημοκρατικό αίσθημα των Ελλήνων πολιτών. Σε αντίθεση με τις θέσεις άλλων κομμάτων, που εμμέσως ομιλούσαν για ενδοτισμό, για παραχωρήσεις εδαφικές, για νομιμοποίηση των εισερχομένων, αγνώστων πραγματικών στοιχείων ταυτότητος λαθρομεταναστών, για άνοιγμα συνόρων κλπ, οι θέσεις του ήσαν αμιγώς εθνοκεντρικές. Είναι άξιο προβληματισμού, το πώς οι αξιότιμοι δικαστές δεν ενοχλήθησαν ή έλαβαν υπ’ όψιν τους ,τα προγράμματα αυτών των κομματικών σχηματισμών. Είναι απορίας άξιο πώς δεν ήλεγξαν τον περίεργο ρόλο των ΜΚΟ λαθροδιακινητών. Προφανώς δεν έλαβαν αντίστοιχα υπομνήματα ,κοινοβουλευτικών κομμάτων. Όπως άλλωστε δεν έλαβαν υπομνήματα, για να τους απασχολήσει ,η καταλληλότητα του κόμματος της θρησκευτικής μουσουλμανικής μειονότητος, με την ονομασία, Κόμμα Ισότητος Ειρήνης και Φιλίας , ΚΙΕΦ, που διακηρύσσει τον τουρκικό εθνικό χαρακτήρα της θρησκευτικής μειονότητος και φέρεται να είναι υποχείριο του σουλτάνου και της ΜΙΤ, Δούρειος ίππος της Τουρκίας στην Ελληνική Θράκη.

Στην χώρα των αληθοφανών-ψευδών ειδήσεων, αναζητούνται εξαπατηθέντες πολίτες

Στα πλαίσια της επιβολής ομαδικής αμνησίας, γίνονται προσπάθειες από όλα τα κόμματα εξουσίας ,να αξιοποιήσουν το προεκλογικό κλίμα, για να αποσπάσουν τεχνιέντως από τους

πολίτες, τις μνήμες των λαθών πού έγιναν μέχρι τώρα. Φτώχεια, ανεργία, ενδοτισμός στον σουλτάνο, λαθρομεταναστευτικό, νομιμοποίηση λαθροεισβολέων και άδειες εισόδου στην χώρα εποχικών εργατών, είναι λίγα από αυτά. Ακολουθεί ο άθλιος νόμος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, η νομιμοποίηση από «το παράθυρο» της κτήσεως παιδιών από ομοφυλόφιλα ζεύγη, άνευ προσδιορισμού του τρόπου κτήσεώς τους, όπως και η χορήγηση της αδείας αλλά και του επιδόματος μητρότητος στο ένα μέλος αυτών. Όλα αυτά αποτελούν λίγα από τα θέματα που προσπαθούν να καλυφθούν ηπίως, είτε αλλάζοντας την θεματολογία της επικαιρότητος, με μισές αλήθειες στον δημόσιο λόγο είτε με την γνωστή κυβερνητική παροχολογία. Άλλωστε, τα απασχολούντα την επικαιρότητα σημαντικά θέματα, αποκρύπτονται ή χρησιμοποιούνται προς αποπροσανατολισμό των αφελών ψηφοφόρων, που προφανώς ξεπερνούν τον αριθμό του 4,7%,του κόμματος των Σπαρτιατών. Το ευαίσθητο και δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ, ξεχνά ότι πρίν 14 χρόνια, οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ, με ψευδή στοιχεία ,και την κατέστησε πειραματόζωο στα χέρια των κερδοσκόπων και έρμαιο των περιέργων οικονομικών πολιτικών και συμφερόντων ,έως σήμερα. Ξεχνά βεβαίως και την επί Σημίτη, αλλαγή των οικονομικών δεδομένων των πολιτών, με το μεγάλο παιχνίδι του χρηματιστηρίου ,που κατέστρεψε την έως τότε υπάρχουσα Μεσαία Αστική τάξη των Ελλήνων. Όσο για την εκουσίως μεταλλαγμένη από την ηγεσία της ΝΔ, που παρά την αυτοδυναμία της κυβερνά με το μισό Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, καλό είναι να απαντήσει αν και πότε πήρε την λαϊκή εντολή να το πράξει αυτό. Πότε ενημέρωσε τους υποψηφίους ψηφοφόρους της για την ακολουθουμένη σήμερα λαθρομεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών κέντρων υποδοχής. Πότε άσκησε εθνική πολιτική των συμβιβασμών, έχοντας ήδη ενημερώσει τους υποψηφίους ψηφοφόρους της για τις προθέσεις της, πότε ήταν ενημερωμένοι οι ψηφοφόροι της για την προσκόλλησή της στις επιταγές των περιέργων απόψεων του ΕΛΙΑΜΕΤ, της woke ατζέντας και της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Έχοντας ως κόμμα προσφέρει κατά το παρελθόν τα μέγιστα στην Ελλάδα, έχοντας στηρίξει την πρώτη μεταδικτατορική δημοκρατία, βάζοντας την χώρα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην ΕΟΚ, δημιουργώντας συνθήκες ευζωϊας των πολιτών της ,μέσα σ΄ένα αμιγώς δημοκρατικό εθνοκεντρικό κλίμα, η περιέργων προθέσεων σημερινή πολιτική της ουδέποτε ανακοινώθηκε στους ψηφοφόρους της.

Ο μόνος συνεπής μή καταγγέλλων, υπήρξε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ήττα που υπέστη μετά το ξεπούλημα της Μακεδονικής γλώσσας, εθνότητος και το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, παρά την βούληση του Ελληνικού λαού, προσπαθεί να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο, στηρίζοντας την woke ατζέντα και μη ασκώντας ουσιαστική αντιπολίτευση. Δέσμιος της πολιτικής των κινούντων τα νήματα εντολέων του, απλώς συνδράμει στο έργο της, την Τριεπώνυμο κόρη.

Η χώρα των παχέων λόγων και των ισχνών αγελάδων

Στην χώρα, που η ανάπτυξη ταυτίζεται με το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, ενώ ο λαός πένεται, με την πολυπληθεστέρα κυβέρνηση της τελευταίας δημοκρατικής περιόδου, ευημερούν οι αριθμοί. Ο υπερστελεχωμένος δημόσιος τομέας δείχνει αποδιοργανωμένος, η δημοσία ασφάλεια αναζητείται, οι ευκαιρίες εργασίας των νέων επιστημόνων είναι ανύπαρκτες. Παρ’ όλα αυτά, ευημερούν οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι, των έργων, των διοδίων και των ΜΜΕ, προσφέροντες μέσω των τελευταίων, την κάλυψη της ανικανότητος των κυβερνώντων και τον υφέρποντα ενδοτισμό της ηγετικής ομάδος του Μαξίμου. Νοσεί η

υγεία, η Παιδεία χρήζει εκπαιδεύσεως και η εκδηλουμένη νεανική βία, καταστολής. Αυτά όμως, χρήζουν πραγματικού ενδιαφέροντος και εκδηλωμένης με πράξεις βουλήσεως, που προφανώς δεν επικροτούν οι επικοινωνιολόγοι. Άλλωστε το μεγάλο ζητούμενο είναι, η πάση θυσία διατήρηση των ποσοστών επί του εκλογικού σώματος, ώστε να συνεχισθεί ο αποδομητικός του έθνους δρόμος που οδηγεί στην Νεοταξική υποταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου