Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

 Γράφει η Γεωργία Φλέσσα,

Συντονίστρια Ν. Μεσσηνίας και

Ευρωβουλευτής με τους "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ",



"Μακεδονία γη Ελληνική

Ελληνική πατρίδα, αγαπημένη,

έμποροι στα παζάρια σε γυρνούν,

κι ας είσαι μ’ αίμα ηρώων ποτισμένη,

το βιός της ιστορίας σου πουλούν."

Πως από γη Ελληνική, η Μακεδονία προωθείται να αλλάξει χέρια;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Σλάβοι ως φύλο, εμφανίστηκαν στη χερσόνησο του Αίμου ή αλλιώς στην βαλκανική χερσόνησο, τον  6ο αιώνα μ.Χ. αφού μετακινήθηκαν από βορειοανατολικά. Χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον από τους Βυζαντινούς για την απώθηση διαφόρων βαρβαρικών φυλών, ενώ με τα χρόνια δημιουργήθηκαν, πάντα με την βοήθεια των Βυζαντινών, σλαβικά βασίλεια. 

Το κίνημα του Πανσλαβισμού που εδραιώθηκε στο πέρας των αιώνων, είχε ως σχέδιο την κάθοδο των Σλάβων στο Αιγαίο. Ο uber alles,  δικαιωματισμός του Πανσλαβισμού για την οικειοποίηση της Βαλκανικής ως Σλαβική περιοχή, o οποίος βασίζεται στην «ερμηνεία» της Παλαιάς Διαθήκης για την καταγωγή τους από τον Ιάφεθ, γιο του Νώε και την δημιουργία 70 φυλών, καταρρίφθηκε από την αρχαιολογική σκαπάνη που κατέδειξε το προφανές. Δηλαδή την ελληνική -  δωρική εθνολογική καταγωγή όλων των ευρημάτων στη χερσόνησο του Αίμου. 

Και ενώ η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιανόητο να αμφισβητηθεί, τα διεθνή πολιτικά λόμπι ύφαναν τον μανδύα σύνδεσης των Σλάβων με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και ιστορία, φθάνοντας στο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ήταν 12 Ιουνίου το 2018 όπου οι Υπουργοί Εξωτερικών των Σκοπίων και της Ελλάδος, αντίστοιχα Ντιμιτρόφ και Κοτζιάς, υπογράφουν τη Συμφωνία, ενώπιον των Πρωθυπουργών Ζόραν Ζάεφ και Αλέξη Τσίπρα. 

Έτσι, σε μια μέρα, τα Σκόπια απέκτησαν όνομα, εθνότητα και γλώσσα. και βαφτίστηκαν "Βόρεια Μακεδονία".

Μία συμφωνία που οδηγεί σε ένα δεύτερο Κυπριακό και στην επαίσχυντη παραχάραξη της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους και των γενιών που έρχονται.

Ποια όμως είναι τα κίνητρα πίσω από την συμφωνία αυτή;

Μα δεν είναι άλλα από τους σκοπούς του Πανσλαβισμού και την έξοδο τους προς το Αιγαίο, με την βοήθεια, των διεθνών κέντρων πολιτικής εξουσίας.

Υπάρχουν αποσχιστικοί κίνδυνοι για την Ελλάδα; 

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αξιώσεων και αλυτρωτικής προπαγάνδας , φήμες περί δημιουργίας της Νέας Βαλκανικής βρίσκεται διάχυτο σε κύκλους πολιτικούς, πυροδοτώντας σενάρια απόσχισης περιοχών και μέσα στην ελληνική επικράτεια.

Συνεπώς, το γεωστρατηγικό και ιστορικό έγκλημα που συντελέστηκε με την συμφωνία των Πρεσπών, καθιστά  επιτακτική την ανάγκη αντίταξης 

στην παραχάραξη της ιστορίας και επαγρύπνηση για τη διαφύλαξη της εθνικής ακεραιότητας που κινδυνεύει από την σαλαμοποίηση και των τάσεων διαμελισμού των Βαλκανικών περιοχών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου