Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Ο Έλληνας βιώνει εποχές πρώην ανατολικού μπλοκ

Γράφει ο Τρύφων Μπουγάς,

Μέλος ΕΣ του Εθνικού Μετώπου,

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής,



Πρόσφατα βλέποντας τον κόσμο να κυκλοφορεί, έκανα μια σκέψη, που μπορεί να περνάει απαρατήρητη, μέσα στην αδυσώπητη καθημερινότητα που τον ταλαιπωρεί , ωστόσο, θεωρώ  πως θα βρει πολλούς από εσάς να το συνειδητοποιούν μόλις διαβάσουν το κείμενο. Από τις ενδυματολογικές επιλογές των  πολιτών, μπορεί να κατανοήσει κανένας, το μέγεθος της οικονομικής στενότητας που υπάρχει, και αυτό αποτελεί μια ακόμα φρικτή επιβεβαίωση της πραγματικότητας που βιώνει ο Έλληνας.

Αν κοιτάξει κανείς, προσεκτικά, όλο και λιγότεροι, κι αυτοί πιθανότατα, διότι θα έχουν συγκεκριμένο dress code, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ντύνονται με καλά ρούχα. Τα κοστούμια, τα σακάκια, τα πουκάμισα, ακόμα και τα ακριβά υποδήματα και τα καλά παντελόνια, αποτελούν είδος πολυτελείας για τον Έλληνα που απλά επιβιώνει και ρίχνει όλα του τα χρήματα στους λογαριασμός των ΔΕΚΟ και στην σίτιση του. Πού σας παραπέμπουν τέτοιες καταστάσεις; Μα φυσικά στα χρόνια και στις δεκαετίες, που έζησαν έντονα στο ανατολικό μπλοκ, κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Όταν τα κομμουνιστικά καθεστώτα, επέβαλαν στον πολίτη, να διαβιώνει με τα απολύτως απαραίτητα και όλος ο πλούτος από τη δική του δουλειά και μόχθο, να καταλήγει στη νομεκλατούρα του κόμματος.

Αυτός ο τρόπος ζωής ήρθε σταδιακά και πάλι, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε πολλά μέρη της Ευρώπης, ειδικά στο Νότο, αφού επέβαλαν σε όλες τις χώρες να δουλεύουν για να ζει σε βάρος των κορόιδων της Ευρώπης, η Γερμανία. Άλλωστε η πρώην καγκελάριος, σαν πρώην πράκτορας της Στάζι και γραμματέας της κομμουνιστικής νεολαίας της Ανατολικής Γερμανίας, γνώριζε πολύ καλά, πώς θα επιβάλλει στους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, τέτοιο τρόπο ζωής. Να τους φυτέψει στο υποσυνείδητο τους, ώστε να μην  υπάρχουν αντιδράσεις, ακόμα και στην περίπτωση που αυτοί έχασαν ακόμα και τα σπίτια τους. Φτωχοποίησε τους Ευρωπαίους και ειδικά τους Έλληνες κυρίως για παραδειγματισμό. Άλλωστε οι αυτοκτονίες γνώρισαν έξαρση την εποχή των μνημονίων, όπως ακριβώς γινόταν στα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ και ειδικά στην Ανατολική Γερμανία, απλά διέφερε ο τρόπος. Γιατί ακόμα και η απόπειρα απόδρασης, για να πας στην άλλη μεριά του τείχους στο Βερολίνο, περισσότερο με απόπειρα αυτοκτονίας έμοιαζε, στα χρόνια που μεσουρανούσε η Στάζι.

Αυτήν ακριβώς την μέθοδο, ακολουθεί πλέον και η δήθεν νεοφιλελέ κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν διαφέρει από τις πρώην «Δημοκρατίες» σοβιετικού τύπου. Ο κόσμος εργάζεται για να ταϊζει την νομεκλατούρα και την εκλογική πελατεία των «γαλάζιων», με τον πλούτο, να μην καταλήγει στα χέρια του πολίτη, αλλά στα χέρια των φίλων και ημετέρων του κόμματος. Αυτό το στιλ ζωής, έχει επιφυλάξει για τον Έλληνα πολίτη, η πάλαι ποτέ δεξιά παράταξη, που δεν διαφέρει σε τίποτα από τα σοβιετικά καθεστώτα.

Οι εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη, παλεύουν και αντιπαρατίθενται σε αυτές ακριβώς τις πρακτικές, παρά τις σκληρές μεθόδους, παρακολούθησής τους, συκοφαντιών και δήθεν διεθνιστικών φωνών, που είναι καλά ταϊσμένες άλλωστε από το σύστημα που τις συντηρεί. Το Εθνικό Μέτωπο, θα παλέψει για να επανέλθει, μαζί με τα υπόλοιπα εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη, η πολιτική που θα έχει προτεραιότητα την ευημερία των Εθνών και του πολίτη κάθε λαού στην Γηραιά Ήπειρο.

Για μια Ευρώπη καθαρή και εθνικιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου