Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Φρ. Μπελέρης, πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

«Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του Ελληνισμού»Τον φυλακισμένο Δήμαρχο εκπροσώπησε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ ο αδερφός του. 
Στους προσωπικούς λογαριασμούς του Φρ. Μπελέρη αναρτήθηκε ηχητικό το οποίο ανφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου,

Σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους. Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου