Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η μεγάλη παράταξη της Δεξιάς που πλέον ΔΕΝ αντιπροσωπεύεται από την ΝΔ 

 Γράφει ο Παναγιώτης Παλάσκας,

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την "ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,


Μεγάλη έκπληξη για τον πατριωτικό χώρο δεξιά της ΝΔ ήταν η πρόσφατη ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο star forum 2024.

Έκπληξη καθώς το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διάγει πλέον μια πορεία που δεν εκφράζει καθόλου τον μέσο παραδοσιακό ψηφοφόρο της.

Η ομιλία του Κ. Καραμανλή είχε όλα τα στοιχεία αυτά που αναζητεί πλέον ο Έλληνας με παραδοσιακές αξίες, δηλαδή αξίες σταθερές όπως η οικογένεια, η θρησκεία που τόσο έχει χτυπηθεί από τα καινούργια κινήματα της κουλτούρας των μειονοτήτων (woke) αλλά και της αγάπης προς κάθε τι είναι εθνικό με πατριωτικό συναίσθημα η φρόνημα και που κάθε φορά το ταμπελιάζουν ακροδεξιό φασιστικό κλπ.

Αυτό που εξέφρασε ο πρώην Πρωθυπουργός ήταν η φωνή λογικής που έχει χαθεί και ψάχνουν όλοι οι Έλληνες να την βρούν σε μικρότερα κόμματα που δεν έχουν διαβρωθεί απ' την παραμονή στην εξουσία τόσες δεκαετίες.

Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε ως κύριο πρόβλημα την υπογεννητικότητα και την ραγδαία επιδείνωση της που όμως δεν αντιμετωπίζεται απ' το ελληνικό κράτος όπως θα έπρεπε, αντιθέτως με τις αθρόες εισροές λαθρομεταναστών που νομιμοποιούνται θα συμβεί στο εγγύς μέλλον να φτάσει να υπάρχει ένας πληθυσμός κάτω του 65% να είναι ελληνικός και να μην υπάρχουν πλέον τόσοι  Έλληνες οι οποίοι θα έδιναν μιαν άλλη πνοή δημιουργικότητας σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της χώρας που έχουν βυθιστεί και συνεχώς η βυθίζονται η εξαϋλώνονται από το χρέος που αυξάνεται δραματικά και η κυβέρνηση δεν το αναφέρει καθόλου.

Βλέπουμε σε όλη την δύση και κυρίως στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει την Ευρώπη και να γηράσκει και να αλλάζει φυλετικά και εθνικά, και τα χαρακτηριστικά αυτά που κάποτε της έδιναν το προνόμιο του δυτικού πολιτισμού και ότι εμπεριέχει αυτός να εξαϋλώνονται.

Η woke παράνοια και οι κάθε είδους μειονότητες είναι πλέον καθεστώς και χάρην αυτών η πλειονότητα βρίσκεται αλυσοδεμένη σε χαρακτηρισμούς και περιορισμούς με τις ευλογίες των κυβερνήσεων,και τελευταία και σε ποινικούς διωγμούς!

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι ότι απ' το ένα άκρο που βρίσκονταν,πέρασαν στο ακριβώς απέναντι.

Όταν επιτέλους μπορεί μια κοινωνία να προσχωρήσει και να αποδεχθεί ανθρώπους με ιδιαιτερότητες φτάνει να περνάς σε ένα άλλο επίπεδο να νομοθετείται υπέρ αυτών των μειονοτήτων και κατά των υπολοίπων,θα δούμε κάποια στιγμή αυτό που δεν μπορεί να ακουστεί από την φωνή λογικής να έρθει και να το επαναφέρει η ίδια η ζωή με τον δικό της τρόπο τον σκληρό.

 Τι θέλω να πω με αυτό ; Όταν προχωρώντας αλλάζει τόσο γρήγορα και τόσο δραματικά ο πληθυσμός της Ευρώπης ισλαμοποιείται με τους καινούργιους εποίκους της, τότε θα βρεθεί ο ένας αντιμέτωπος με τον άλλο απέναντι και σε αυτήν την δικιά τους θρησκευτική κουλτούρα η οποία καθόλου μα καθόλου δεν είναι ανεκτική και προσηνής και η σύγκρουση θα είναι δραματική!

Τουτέστιν θα βρεθούν αντιμέτωποι με την βίαιη εξαφάνιση τους παραγκώνιση τους στην καλύτερη περίπτωση.

Η φωνή λογικής είναι λύση και η αποτροπή για δυστοπικά σενάρια που τα βλέπουμε σιγά σιγά να γίνονται παραγκωνίζοντας το λαϊκό αίσθημα και την δύναμη της πλειονότητας δηλαδή κατά του θεσμού της δημοκρατίας, και προσφάτως ο Έλληνας ΠΘ να τον αναφέρει και ως τυραννικό!

Στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές είναι υποχρέωση όλων όσων είμαστε υπερασπιστές του κλασικού δυτικού τρόπου ζωής που μεγαλώσαμε των ηθικών αξιών μας και πάνω απ' όλα της χριστιανικής πίστης μας, πράγματα που πρέσβευε η Ευρώπη μέχρι πρότινος, να στείλουμε το μήνυμα στα διευθυντήρια των Βρυξελλών ότι πλέον δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιους είδους πολιτικές.

Σίγουρα αυτό το μήνυμα δεν μπορούν να το στείλουν ούτε αριστερά κόμματα ούτε τα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν αυτόν τόπο δεκαετίες και έφτασαν σε αυτό το χάλι την χώρα αλλά και όλο τον κόσμο εν γένει.

Φωνή λογικής χρειάζεται και θάρρος να στείλεις  με την ψήφο σου σοβαρές φωνές στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου