Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τα βήματα προς την Πανθρησκεία. Β μέρος

Η Πανθρησκεία
υπό τον πάπα:
Τα καντήλια,
ένα λειτουργικό σύμβολο που προωθήθηκε στην Ασίζη, μαζί με την ελιά, σαν κοινά αποδεκτό.
Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα είναι ο στόχος τώρα (μάλλον από αρκετά χρόνια) του Βατικανού. Έτσι θα αναδειχθεί ο δικέρατος βοηθός του Αντιχρίστου, που από την Αποκάλυψη ονομάζεται ψευδο-προφήτης.
   Αυτός θα είναι, όπως προκύπτει από την ερμηνεία του συγχρόνου Σέρβου ομολογητού Ιουστίνου Πόποβιτς(1894-1979), ένας μελλοντικός πάπας!

Από τους συμμετέχοντες στην συνάντηση:
Η κοινή προσευχή λένε, δεν είναι συμπροσευχή, διότι γίνεται κατά ομάδες.
       Αλλά οι ομάδες όλες πλέουν μέσα στο πλοίο της Πανθρησκείας του πάπα!
      Σημασία λοιπόν έχει σε ποιο πλοίο βρίσκεται κάποιος: της Εκκλησίας ή της Πανθρησκείας. Δεν μπορεί να είναι και στα δύο συγχρόνως. Ή μπορεί να δουλεύει και στα δύο;
  Δεν μπορεί διότι δεν είναι δυνατόν να δουλεύει σε δύο Κυρίους!  Τον Μαμωνά της Νέας Τάξης και το Χριστό. Ή άλλως στο Σατανά που παραπλανά τον κόσμο για να μην προσέλθει στην Αληθινή Χριστιανική Θρησκεία και σωθεί, και τον Χριστό που ίδρυσε μόνο ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Το καντήλι
 πέρασε και σαν λειτουργικό σύμβολο της Πανθρησκείας:
 Ο Λούσιφερ ένα από τα ονόματα του εχθρού του ανθρωπίνου γένους, θέλει να προβάλλεται σαν διαφωτιστής, ή φωτιστής, όπως λέει και το όνομά του.
   Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις αρκετοί ήσαν δηλωμένοι μάγοι και υπηρέτες του Σατανά.
    Αυτοί και εμείς οι Χριστιανοί, προσευχόμαστε ο καθένας στο Θεό του, και ανάβουμε καντήλια ο καθένας στο Θεό του, και νομίζομε ότι αυτό είναι αρεστό και στον Αληθινό Θεό, και ότι τότε δείχνουμε στους συνανθρώπους μας(παραπλανώντας τους) αγάπη;!
Στο βήμα εκπρόσωπος του Δαλάϊ Λάμα
Πίσω Ορθόδοξοι κλπ
Ο άγιος Κοσμάς προειδοποιούσε:
   «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων». Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου;
   Και: «Θάρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου».  Ήδη πιεζόμενη από την κοσμική εξουσία, η εκκλησιαστική ηγεσία άρχισε να έχει και αυτή κοσμικό φρόνημα, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ο κόσμος  απομακρύνεται από αυτήν. Η χρήση διγλωσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά χειροτερεύει τα πράγματα.
Οι Ορθόδοξοι στη σύγχρονη Βαβέλ!!
   Προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο μέσα από την Παγκοσμιοποίηση των εωσφοριστών!
  Συγχρόνως με την προώθηση του σατανισμού και όλων των αντίθεων νόμων και βλασφημιών από τη Νέα Τάξη, προωθείται και η Βαβέλ της Πανθρησκείας.
   Ένας παράλληλος με τους Νεοταξίτες πολιτικούς,  στόχος του Βατικανού.
     Οι Ορθόδοξοι δεν υποπτεύονται τίποτα;
    Δεν ξέρω πόσο χειρότεροι είμαστε σήμερα, οι Ορθόδοξοι, από την εποχή των Πατέρων των νεωτέρων χρόνων, όπως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Ένα πράγμα όμως είναι φως ...φανάρι:
Είμαστε οι αφελέστεροι!

Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας:
"...Πνεύμα μέγα αγάπης εξαπλώνεται υπέρ τους Χριστιανούς Ανατολής και
Δύσεως".
..!!!
(βλ. Οι διάλογοι χωρίς προσωπείον, πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Δ. Μεταλληνού, Καθ. Πανεπιστημίου Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου