Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τα βήματα προς την Πανθρησκεία. Γ μέρος



Βουδιστές:
Οι διάφορες ομάδες, όπως εδώ οι Βουδιστές,
μαζευόντουσαν σε ιδιαίτερα παρεκκλήσια ή γωνιές παρεκκλησιών, ακόμη και σε άλλα μέρη του Μοναστηριού, για να χωρέσουν, και να κάνουν τις προσευχές τους.

Tenrikyian:

Shinto:


 
Σε μια γωνιά Σιγχιστές
(Sikhists):


Σε άλλη γωνιά Ινδουϊστές (Hinduists):


Επικλήσεις των πνευμάτων
των νεκρών
σε άλλη γωνιά από Ανιμιστές
(Animists):


     Πως τα κατάφερε ό πάπας και τους μάζεψε όλους αυτούς;
Μάγια τους έκανε!;;
   Κάποια που τον έχρισε αρχιμάγο στην Ινδία (βλ. Επίτομο), κάτι θα ήξερε!
     Αλλά να μαζέψει και τους δικούς μας, και τους Εβραίους, που τόσα ξέρουν από την Παλαιά ακόμη Διαθήκη κατά της μαγείας, της επίκλησης των πνευμάτων, και της ειδωλολατρείας, και να τους βάλλει μαζί με αυτούς να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης, σε λίγα μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο, αυτό παραείναι κατόρθωμα!!

Είναι τυχαίο; Στις 27 Οκτωβρίου 1986 γεννήθηκε Οικονομικά και Θρησκευτικά η Νέα Τάξη!
Ασίζη 2011, μια γενιά (25 χρόνια) μετά την Ασίζη του 1986:
     Ο πάπας Βενέδικτος γονατιστός "προσεύχεται" στην Ασίζη (2011).
Η Πανθρησκεία συγκροτημένη, άνω, σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Τάξης.
Assisi 2011.

Ο πάπας φαίνεται να είναι ο μέγας διδάσκαλος στην Πανθρησκεία. Ξέρει καλά τι να διδάξει, ενώ οι καλεσμένοι του διαβάζουν το μάθημά τους από το βιβλιαράκι...! Η φωτογραφία είναι από τη βασιλική Santa Maria degli Angeli. Assisi 2011.
 











   άνω ο πάπας Βενέδικτος και άλλοι εκπρόσωποι εκκλησιών και θρησκειών, μιλάνε στην Ασίζη τον Οκτώβριο του 2011.

Το ενδιαφέρον στην Ασίζη 27 Οκτ. 2011 είναι ότι:  ο πάπας ήταν ο αρχηγός μιας ομάδας "θρησκευτικών ηγετών" και ενός "μη πιστού"!!! Δηλ. άρχισε να φαίνεται ότι ο πάπας είναι σε θέση Χριστού για όλους τους θρησκευόμενους, που τους ηγέτες τους έχει σαν αποστόλους του, αλλά επιμελείται και των αθέων που συμμετέχουν κι αυτοί με ένα ηγέτη, διότι έχει προφητευθεί ότι θα υποστηρίξει στο τέλος και τον Αντίχριστο ο οποίος δεν θα πιστεύει σε κανένα θεό ή σέβασμα!!!
Αυτό από καθολικό site«On 27 October 2011, during an inter-religious meeting in Assisi, one by one, 13 religious leaders and one non-believer all renewed their commitment to build peace in the world. Pope Benedict XVI was also among the group: «Violence never again! War never again! Terrorism never again!...»(Πλήρες  κείμενο του Vatican Radio)
Ο πάπας κατάφερε και τους άθεους να προσεύχονται;;;
    Βέβαια το να εμφανίζεται ο πάπας σαν Χριστός (ή αντί Χριστού) το δείχνει και στους Καθολικούς νέους:
Στην Ισπανία συνέφαγε με 12 εκπροσώπους της νεολαίας...
 Η ομάδα που συνέφαγε με τον πάπα στις 20 Αυγ. 2011, είχε επιλεγεί από 30.000 νεαρά άτομα από όλο τον κόσμο που μετείχαν στο World Youth Day 2011. Μίλαγαν Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά λέει η είδηση.
   
    Και από το Zenit:
«The Pope sat at a round table with 12 youth, two of whom represented Spain as the WYD host country and the rest representing each continent. The 12 were WYD volunteers, chosen randomly for the honor of eating with the Holy Father. The Pope sat at a round table with 12 youth, two of whom represented Spain as the WYD host country and the rest representing each continent. The 12 were WYD volunteers, chosen randomly for the honor of eating with the Holy Father»...
   Για να μην χάνει "πελάτες" ο πάπας Βενέδικτος 16ος παρότρυνε τους νέους να χρησιμοποιούν και το Facebook! Καλές οι τεχνολογίες, αλλά το ονομαστικά προτεινόμενο Facebook είναι και σπιούνος της Νέας Τάξης!
    "He spoke to us of the new technologies, of Facebook, and he told us that the Church has been communicating for 2,000 years, and today it should also be present in the virtual plaza, using these new instruments for the proclamation of the Gospel," one of the youth reported...
Ασίζη 20 Σεπτεμβρίου 2016:
      Ο πάπας προχωράει ολοταχώς στην Πανθρησκεία. Κάτι περιμένει να συμβεί όμως, και η συνήθης ημερομηνία της συνάντησης στις 27 Οκτωβρίου δεν θεωρήθηκε ασφαλής. Έτσι την μετάθεσε στις 18-20 Σεπ.

     Κάποιοι που παραπλανήθηκαν από τον εχθρό του ανθρωπίνου γένους, έφτιαξαν την "τρομοκρατία"σαν βοηθητικό εργαλείο για τις κοσμικές ή μάλλον δαιμονικές επιδιώξεις τους. Και αυτό το εργαλείο θεωρείται εξ ίσου ωφέλιμο από το Βατικανό! Διότι έτσι μπορεί να εκβιάσει την συμμετοχή όλων των "θρησκειών" στο ειρηνευτικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας υπό τον πάπα! Αλλά για τους αληθινούς μαθητές του Χριστού, υπάρχει η ευαγγελική διαβεβαίωση και γνώση, ότι η ειρήνη της Γης δεν προηγείται της Πίστεως:
    "Μη νομίσετε ότι ήλθα για να βάλω ειρήνη στη Γη. Δεν ήλθα για να βάλω ειρήνη, αλλά μάχαιρα", λέγει ο Κύριος Ιησούς (Ματ. Ι-34). Σημασία δεν έχει λοιπόν η ειρηνική καλοπέραση πάνω στη Γη, αλλά η πίστη με την οποία η ψυχή του ανθρώπου, αφού δοκιμασθεί από τη μάχαιρα του Πνεύματος, ζει στην (εσωτερική) ειρήνη της καρδιάς, που χαρίζεται στους νικητές των δοκιμασιών, η οποία δεν παύει, αλλά τους συνοδεύει στην αιωνιότητα. Και στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιον τονίζεται:
     "Νομίζετε ότι ήλθα για να δώσω ειρήνη στη Γη; Όχι σας λέγω, αλλά διαμερισμό. Διότι από τώρα πέντε θα είναι σε ένα σπίτι διαχωρισμένοι. Οι τρεις κατά των δύο και οι δύο κατά των τριών. Διότι θα διαχωρισθεί πατήρ κατά του υιού και υιός κατά του πατρός, μητέρα κατά της θυγατρός της και θυγάτηρ κατά της μητρός της. Η πεθερά κατά της νύφης της, και η νύφη κατά της πεθεράς της. (Λουκ Ιβ-51 ως 53).
      Αυτοί που πιστεύουν στον Κύριο αναγνωρίζουν την ορθότητα των λόγων του Κυρίου με τις πράξεις τους. Όταν επομένως ο αγωνοθέτης Χριστός, έχει καθορίσει αυτή τη ζωή, σαν αγώνα για να διαχωρισθούν οι πιστοί από τους απίστους, ακόμη και μεταξύ των συγγενών του πρώτου βαθμού, τότε όσοι Ορθόδοξοι περιφέρονται σε Πανθρησκειακά συνέδρια για να επιτύχουν το εντελώς αντίθετο, να ενώσουν τους πιστούς με τους αμετανόητα απίστους και αιρετικούς δεν τάχουν χαμένα;
      "Ή δεν γνωρίζετε ότι η φιλία του κόσμου είναι εχθρική προς τον Θεό; Όποιος λοιπόν θελήσει να γίνει φίλος του κόσμου, καθίσταται εχθρός του Θεού"(Ιακ. Δ-4)

     Τι θα διαφέρουν τότε οι Ορθόδοξοι από τους άλλους, τους οποίους αποχαύνωσε το πνεύμα του κόσμου τούτου και τους έκαμε πειθήνια όργανά του, και τους περιφέρει εδώ και εκεί, σε γραφικά συνέδρια, λέγοντας ειρήνη και ασφάλεια αλλά συνεχώς έρχονται μάχες και πόλεμοι;

    Να θυμόμαστε: " Όχι ο καθένας που μου λέγει Κύριε Κύριε, θα εισέλθει εις την Βασιλείαν των Ουρανών, αλλά ο πράττων το θέλημα του Πατρός μου του εν Ουρανοίς". (Ματθ. Ζ-21).

   
   π. Γεώργιος Μεταλληνός:
   «Όπως ορθά έχει παρατηρηθεί, "οι διαθρησκειακοί διάλογοι μοιάζει να ανταποκρίνωνται πλήρως στην εκδοχή και στην πρακτική, με την οποία διαλέγονται σήμερα οι συνδικαλιστές, οι πολιτικοί, οι ιδεολογίες". (Χρ. Γιανναράς).
    Μετά δε την 11η Σεπτεμβρίου 2001, και ότι αυτή η ημερομηνία σημαίνει για τον κόσμο μας, φάνηκε καθαρά πλέον, ότι οι διάλογοι αυτοί γίνονται «κατ' επιταγήν» και μάλιστα, για την υπεράσπιση και προπαγάνδιση της επίσημης και νόμιμης τρομοκρατίας, έναντι της ανεπίσημης και «ρέμπελης». Έτσι, η εποχή μας γελοιοποιεί και τους θρησκευτικούς διαλόγους, που συνεργάζονται για την αστυνόμευση του κόσμου κατά τα συμφέροντα και διαθέσεις των ισχυρών της Γης. Και μείς, υπακούοντας στις οδηγίες και στη «γραμμή», συμμετέχουμε και μεταβάλλουμε την Ορθοδοξία σε όργανο και ουραγό»
(Οι διάλογοι χωρίς προσωπείον, Ορθόδοξος Λόγος)    
     Σημείωση: Σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί γνωρίζομε ότι οι άνθρωποι κάνουν σφάλματα, και ότι όλοι, όσο και να έφταιξαν, μπορούν να αλλάξουν εφ' όσον ακόμη ζουν, και να σωθούν. Γι' αυτό οι παρατηρήσεις μας αφορούν τις καταστάσεις και όχι τα πρόσωπα, τα οποία παρεμπιπτόντως αναφέρονται ως συνδεόμενα με αυτές.

 Δείτε τα video-clips της Πανθρησκείας & Οικουμενισμού, στην Ασίζη,
την παγανίστρια που χρίει τον πάπα (Αρχιμάγο, τί άλλο;) κλπ. 
27-10-1986να θυμάστε την ημερομηνία!  
πηγή:imdleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου