Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Κουκουλοφόροι στο μοναδικό αστυνομικό του ΣτΕ: «Είμαστε από Ρουβίκωνα, κάτσε εκεί που είσαι!»

Στο αφύλακτο κτίριο του ΣτΕ επιτέθηκε χθες Δευτέρα μία ομάδα 50 ατόμων, μέλη του Ρουβίκωνα.
«Είμαστε από Ρουβίκωνα, κάτσε εκεί που είσαι!», είπαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας στον μοναδικό αστυνομικό που βρισκόταν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χθες το απόγευμα και στη συνέχεια τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
Η εισβολή πραγματοποιήθηκε την ώρα που διεξαγόταν η κεκλεισμένων των θυρών Διάσκεψη της Ολομέλειας για το ασφαλιστικό. Η ομάδα του Ρουβίκωνα πέταξε μπογιές και έσπασε το μηχάνημα ελέγχου στην είσοδο, ενώ έσπασε και τα τζάμια στα παράθυρα.

Αφαντη η ΕΛ.ΑΣ. -Είχαν προειδοποιήσει οι αναρχικοί
Εντύπωση, αλλά και πολλά ερωτήματα προκαλεί γιατί η ΕΛ.ΑΣ. είχε αφήσει έρμαιο στις ορέξεις των βανδάλων το ΣτΕ, ενώ ηγετικό μέλος των κουκουλοφόρων είχε προαναγγείλει επίθεση μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Μόλις μας έγινε ενημέρωση από τη συνήγορό μας. Ασκήθηκε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης στη Σύρο. Θα δικαστούν οι σύντροφοί μας ξανά. Το μήνυμα ελήφθη και θα απαντηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελικά ο μοναδικός αστυνομικός που ήταν εκεί ενημέρωσε, ωστόσο μέχρι να φτάσουν ενισχύσεις οοι δράστες είχαν εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί έμειναν να μαζεύουν μπογιές και γυαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου