Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Επίδειξη δύναμης του Ρουβίκωνα με την εισβολή στο ΣτΕ - Στον ύπνο πιάστηκε η ΕΛΑΣ

Τώρα προβληματίζονται για τον ηγετικό ρόλο της συλλογικότητας - Φαίνεται ότι δεν περίμεναν πως υπήρχαν υπόγειες διασυνδέσεις με άλλους αναρχικούς - Ποιες άλλες συλλογικότητες βάζουν στο στόχαστρο

Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον χώρο των καταδρομικών- ακτιβιστικών ενεργειών μετά τη σύμπραξη του Ρουβίκωνα με άλλες αναρχικές ομάδες απο όλη την Ελλάδα, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας. 

Η επιδρομή, χθές το βράδυ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Κατρούγκαλου, αναδεικνύει τον ηγετικό ρόλο της συλλογικότητας Ρουβίκωνας και την επιρρόη που ασκεί στον αναρχικό χώρο, καθώς μπορεί να συσπειρώσει γύρω της διαφορετικές ομάδες με σκοπό εντυπωσιακών και άκρως επικίνδυνων επιθέσεων. 

Στην Ασφάλεια, δεν κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν την ανάρτηση προαναγγελίας στο Facebook ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας, αλλά και ούτε όπως φαίνεται περίμεναν οτι υπήρχαν υπόγειες διασυνδέσεις με άλλους αναρχικούς. Όλα δείχνουν οτι τις επόμενες ημέρες θα επιχειρηθεί νέο, άκρως εντυπωσιακό χτύπημα, με στόχο υψηλού συμβολισμού που θα προκαλέσει αναταράξεις στην Κατεχάκη και το Μαξίμου. Γιαυτό και αναθεωρούνται πλάνα, προκειμένου οι αρχές να μην βρεθούν για μία ακομη φορά, ένα βήμα πίσω απο τους αναρχικούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου