Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη

 Γράφει ο Τρύφων Μπουγάς,

μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου,


Ψηλά τις σημαίες

Ζήτω το Εθνικό Μέτωπο

Ζήτω η Νίκη



  Η μία χώρα της Ευρώπης μετά την άλλη, μα κυρίως οι αυτόχθονες πληθυσμοί της, κατανοούν πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος και διαφορετικός τρόπος, ώστε ν’ αποτρέψουν τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η στροφή στον εθνικισμό και τα ιδεώδη του, αποτελούν μονόδρομο για την επιβίωση των γηγενών κατοίκων της «Γηραιάς Ηπείρου». Αυτή την ώρα η Ευρώπη αλλάζει, ή μάλλον επιστρέφει στις αξίες της. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, ο πόλεμος για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, είναι λυσσαλέος κατά των εθνικιστών, αλλά πρέπει να αντέξουμε και θα αντέξουμε. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί σε πείσμα των καιρών. Γιατί όσα μας χωρίζουν, είναι πολύ μικρά, μπροστά σε όσα μας ενώνουν και πρέπει να μας έχουν πολύ σφιχτά δεμένους, σ’ έναν κοινό αγώνα και όραμα.

  Μετά την Ουγγαρία, την Σλοβακία, την Ιταλία και η Ολλανδία, μια ακόμα χώρα στην καρδιά της Ευρώπης, της οποίας ο λαός, χάρισε μια λαμπρή νίκη στους εθνικιστές. Μην ξεχνάμε πως στην Γαλλία, υπάρχει η Λεπέν και στην Γερμανία το κόμμα του ΑfD αυτή τη στιγμή, στις σφυγμομετρήσεις αποτελεί την δεύτερη δύναμη δημοσκοπικά. Αυτό σημαίνει πως αποτελεί ζήτημα χρόνου, να επικρατήσει ο εθνικισμός σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που οι σοσιαλιστές οραματιστές της, την είχαν ονειρευτεί ως μια ήπειρο των λαών της, αλλά αυτό που κατάφεραν οι μαριονέτες γραφειοκράτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ήταν να την μετατρέψουν σε μια ήπειρο αποθήκη λαθρομεταναστών, μια ήπειρο που το ανθρώπινο δυναμικό της, θ’ αντικατασταθεί από αφροασιάτες. Δηλαδή από φτηνά εργατικά χέρια, προς όφελος, των λίγων και ισχυρών.

  Απέναντι στα σκοτεινά σχέδια των νεοταξιτών, μοναδική γραμμή άμυνας αποτελεί ο εθνικισμός. Ένας εθνικισμός με σύγχρονη μορφή, που αποτελεί τον θεμελιώδη πυλώνα κοινωνικού αγώνα και αλληλεγγύης δίπλα στον ευρωπαίο πολίτη και την καθημερινότητά του. Ένας εθνικισμός που έχει πυρήνα τον πατριώτη, αλλά με πιο εκσυγχρονισμένη δομή και μακριά από κόμματα αρχηγικού χαρακτήρα και προσωποπαγή. Αυτά, δοκιμάστηκαν, αλλά το σύστημα τα περιόρισε με αθέμιτα και θεμιτά μέσα.

  Μέσα από τον συλλογικό αγώνα και όχι με κόμματα που αποτελούν ενός ανδρός αρχή, το εθνικιστικό κίνημα, παλεύει και φαίνεται πως κατορθώνει μέσα από την ανταπόκριση που έχει, να έχει μπει ήδη στις καρδιές όλων των Ευρωπαίων, αλλά και πιο ειδικά, της Ελληνίδας και του Έλληνα. Γιατί οι εθνικιστές ήταν εκείνοι που είπαν τη μία και μόνη αλήθεια έγκαιρα και απόλυτα, για το μέλλον αυτής της Ευρώπης. Και τώρα πλέον είναι πανηγυρικά δικαιωμένοι από τα γεγονότα, παρότι η αλήθεια πίκρανε ίσως ακόμα και πολλούς συναγωνιστές.

  Σε αυτό το σημείο, προκειμένου να ξεμπερδέψω κάποιους που μπορεί να έχουν απορίες, αν τα εθνικιστικά συμφέροντα των λαών της Ευρώπης, μπορεί να συμπίπτουν, οφείλω να καταγράψω πως ο εθνικισμός στην κάθε χώρα, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των αυτόχθονων κατοίκων και στα συμφέροντα της. Μπορεί οι συμμαχίες και οι τοποθετήσεις να είναι κάποιες φορές σε διαφορετικό μήκος κύματος, όπως και η προσέγγιση σε ορισμένα τέτοια θέματα. Ωστόσο ο εθνικισμός της Ευρώπης, έχει και ένα κοινό σημείο αναφοράς. Αποτελεί το έσχατο και μοναδικό οχυρό των λαών, απέναντι στην υποδούλωση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα πειθήνια όργανα τους, εντός ΕΕ. Κι αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας, στο λαθρομεταναστευτικό κύμα, που απειλεί και ήδη πραγματοποιεί στην Ευρώπη, μια άοπλη απόβαση. Μια επιθετική κατά των λαών της Ευρώπης πολιτική, που δεν είναι αναίμακτη, αφού η Γηραιά Ήπειρος, ήδη την έχει πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος, από τις επιθέσεις εναντίον ανύποπτων πολιτών από…κακόμοιρους μετανάστες. Τις επιθέσεις των πολυπολιτισμικών άλλωστε, είναι το ασθενές φύλο στην Ευρώπη, που τις έχει υποστεί με πολύ οδυνηρό τρόπο.

  Ο εθνικισμός είναι εδώ, για να οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης στην επιβίωση. Η ΕΕ αποδείχτηκε μια βιτρίνα για την υποδούλωση των λαών της Γηραιάς Ηπείρου. Μόνη διέξοδος είναι ο εθνικιστικός δρόμος. Ο εθνικισμός ήρθε εδώ για να μείνει. Όπως είπε και ο Γκερτ Βίλντερς, μεγάλος νικητής των ολλανδικών εκλογών. «Αν αποτελεί είδηση ότι νικήσαμε (σ.σ οι εθνικιστές) στην Ολλανδία, κοιτάξτε να το συνηθίσετε. Πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης, θ’ ακολουθήσουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου