Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ομιλία - βιβλιοπαρουσίαση του Κωνσταντίνου Πλεύρη

 



Ομιλία του Κωνσταντίνου Α. Πλεύρη
και παρουσίαση των νέων βιβλίων

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Κ. Πλεύρη στο ξενοδοχείο ΠΑΡΘΕΝΩΝ Μακρή 6, Αθήνα (πλησίον Μετρό Ακρόπολη). Παράλληλα ο κ. Πλεύρης θα παρουσιάσει τα νέα του συγγραφικά έργα. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο εκδότης του εκδοτικού οίκου "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" κ. Τάσος Συμιγδαλάς. 

Τα βιβλία του κ. Πλεύρη:

1) Πλευρικές Μονογραφίες μέρος 4ο”
Το βιβλίο αυτό είναι το τέταρτο μέρος από μια σειρά μονογραφιών του Κωνσταντίνου Πλεύρη και αποτελεί αναγκαίο βοήθημα για κάθε Έλληνα, για κάθε ενεργό Πολίτη.




2) Πλευρικές Μονογραφίες μέρος 5ο”
Το βιβλίο αυτό είναι το πέμπτο μέρος από μια σειρά μονογραφιών του Κωνσταντίνου Πλεύρη και αποτελεί αναγκαίο βοήθημα για κάθε Έλληνα, για κάθε ενεργό Πολίτη.





3) Υποδείγματα Πατριωτών”
Τα έθνη έχουν ανάγκην υποδειγμάτων πατριωτισμού. Η Ελλάς επέζησε φοβερών τραγωδιών, διότι έτυχε να είχε πατριώτας, που ηγωνίσθησαν δι Αυτήν. Στην παρακμιακήν εποχήν μας πατριω - ται δεν υπάρχουν. Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ αργοπεθαίνει. Δημοκράτας έχετε, κομμουνιστάς έχετε, σοσιαλιστάς έχετε, κεντρώους έχετε. Πατριώτας δεν έχετε. Η ΕΛΛΑΣ λοιπόν κινδυνεύει, διότι οι σημερινοί Έλληνες είναι οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ, στην Ελληνική ιστορία. Μόνη και τελευταία ελπίς δια την σωτηρίαν της Πατρίδος είναι άνδρες υποδείγματα πατριωτισμού. Εδώ θα αναφέρωμεν δύο τέτοιους άνδρας που είθε να εμφανισθούν όμοιοι των στο μέλλον.





4) “ΤΟΛΜΗΣΕ, να μάθης”
Όσα γράφονται στο βιβλίον αυτό, βασίζονται εις αναμφισβήτητα στοιχεία και εις ακλόνητα επιχειρήματα λογικής. Ο καλόπιστος αναγνώστης θα συμφωνήση, ότι στα κείμενα που διαβάζει θριαμβεύει η αλήθεια, η οποία αποτελεί σκοπόν του βιβλίου. Είμαι βέβαιος, ότι οι δημοκράται μας θα αποσιωπήσουν το βιβλίο, θα το συκοφαντήσουν, θα το υβρίσουν, αλλά δεν θα αντιμετωπίσουν το περιεχόμενον του, διότι η αλήθεια δεν αντιμετωπίζεται με το ψέμα, το οποίον όπως δήλωσε ο Σοφοκλής δεν αντέχει στον χρόνο δια να γεράση: " ουδέν έρπει ψεύδος είς γήρας χρόνου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου