Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

Εκλέγεται Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής η Ιωάννα Καραδήμα

 Με την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου Αθηνών, η Ιωάννα Καραδήμα εκλέγεται στην Ανατολική Αττική, Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Μάχη για την Αττική" του υποψήφιου Περιφερειάρχη Φίλιππου Καμπούρη. 




Η Ιωάννα Καραδήμα εκτός αγωνίστρια στον επαγγελματικό στίβο, αγωνίζεται χρόνια στον εθνικοπατριωτικό χώρο για τις ιδέες και τις αξίες του ελληνισμού. Τους τελευταίους μήνες η πολιτευτής της Ανατολικής Αττικής προστέθηκε στον ενεργό δυναμικό του "Εθνικού Μετώπου" του κ. Μάνου Κώνστα. 



Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές η κ. Καραδήμα προστέθηκε στα ψηφοδέλτια του Φίλιππου Καμπούρη με τον συνδυασμό "ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ". Αξίζει να σημειωθεί πως το Εθνικό Μέτωπο είναι ίσως το μόνο κόμμα το οποίο στήριξε ανοιχτά τον συγκεκριμένο συνδυασμό έχοντας και άλλα στελέχη του υποψήφια. Μετά την πρόσφατη εκλογή της στην Ανατολική Αττική το Εθνικό Μέτωπο της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Αναλαμβάνει να αντιπροσωπεύσει τις εθνικές ιδέες στο νέο περιφερειακό συμβούλιο και να σταθεί απέναντι στις διοικήσεις που αδιαφορούν για τα προβλήματα του πολίτη. Με πρόσφατη ανακοίνωση του, το Εθνικό Μέτωπο αισθάνεται δικαιωμένο για την επιλογή του να μην αφήσει την Περιφέρεια Αττικής χωρίς εθνική αντιπροσώπευση. Η στήριξη αυτή έφερε την εκλογή της Ιωάννας Καραδήμα στην Ανατολική Αττική, την πρωτιά του Σωτήρη Γκόγκου στην Δυτική Αττική και καλές θέσεις για τους υπόλοιπους υποψήφιους που στήριξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου