Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Η απάντηση του Άδωνι στις χυδαιότητες....

 


  Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε από την αντιπολίτευση αλλά και από ΜΜΕ για υποτιθέμενες δηλώσεις του περί "Τέμπη".... Για ακόμη μια φορά τα γνωστά τρολς του διαδικτύου και όσοι τα αναδημοσιεύουν για να κάνουν "αντιπολίτευση" χρησιμοποίησαν fake news και διαστρέβλωση των όσων είπε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Γνωστός για τον ρητό του λόγο δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το γεγονός. Για να δούμε την πρόσφατη ανακοίνωσή του στα προσωπικά του social media.

Ανάρτηση:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα και εξαχρείωση στην Πολιτική, από την προσπάθεια να κερδίσεις ψήφους πάνω στις ανθρώπινες τραγωδίες.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή εκεί που οι συμπολίτες σου βιώνουν πόνο και πένθος εσύ να ψάχνεις για πολιτικό όφελος.
Αυτό στηλίτευσα χθες στον @Realfm978 και σήμερα με την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται απλά δικαιώνομαι. Εγώ δεν είπα στον @NChatzinikolaou ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται, αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη» δηλαδή για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία.
Το φοβερό αυτό δυστύχημα, αυτό καθαυτό, το διερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτή θα μας πει ποιος φταίει και ποιος όχι, η Κοινοβουλευτική διαδικασία προφανώς γίνεται για άλλους λόγους, αφού πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη δεν έχει κανένα απολύτως νόημα πλην της Αντιπολιτευτικής φασαρίας.
Και όμως σήμερα δύο πρωτοσέλιδα, «ευαίσθητων» υποτίθεται εφημερίδων παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, για να κτυπήσουν την Κυβέρνηση αποδεικνύοντας το βάσιμο του αρχικού μου επιχειρήματος και το γιατί το «θυμήθηκαν» ξαφνικά τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και ποιον πραγματικά σκοπό εξυπηρετούν.
Εμείς θα επιμείνουμε να δίνουμε την καθημερινή μάχη για να λύσουμε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που για να τα λύσουμε μας εμπιστεύθηκε.
Την ανθρώπινή μου ευαισθησία δεν την παραχωρώ ούτε στην μία, ούτε στην άλλη εφημερίδα και εκφράζω φυσικά άλλη μία φορά τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου