Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 Γράφει ο Δρ Εμφιετζόγλου,


                                                ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 


Η προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να συγκαλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα των Τεμπών συνεχίζεται:
1. Τοποθέτησε αρχικά στη θέση του υπεύθυνου εγκληματία ΚΑΧ Καραμανλή τον γνωστό Γεραπετρίτη που προσπάθησε να ρίξει όλη την ευθύνη στον …Σταθμάρχη. Ισχυρίσθηκε ψευδώς ότι όλα λειτουργούσαν … κανονικά στο Κέντρο … Ελέγχου Λάρισας.
2. Προσπάθησε να εξαφανίσει το ταχύτερο ίχνη ή άλλα χρήσιμα στοιχεία της περιοχής της θανατηφόρου σύγκρουσης. Μόλις 2 μέρες μετά το έγκλημα έδωσε εντολή να εκσκαφθεί η περιοχή, να μπαζωθεί και σε συνέχεια να ασφαλτοστρωθεί!!! Ποιος έδωσε την εντολή; Οι επι τόπου λένε ο Αγοραστός, ο Αγοραστός μεν λέει ο Τριαντόπουλος, ο δε τελευταίος εξηφανίσθη και σιωπά!!! Εκτιμώ ότι την έδωσε ο Γεραπετρίτης.
3. Καμία ενδελεχής έρευνα. Το μαύρο κουτί ανακαλύφθηκε από πραγματογνώμονες μετά από 8 μήνες!!! Υπάρχουν πληροφορίες ότι ευρέθη και γενετικό υλικό και προσωπικά αντικείμενα!
4. Διάφοροι Υπουργοί (Βορίδης, Άδωνις και λοιποί) υποβάθμισαν το θέμα των ερευνών – ευθυνών, ότι αυτό έληξε με το 41% και άλλα άθλια και φαιδρά.
5. Η δικαστική έρευνα προσανατολίσθηκε στην ευθύνη σταθμάρχη και υπαλλήλων του ΟΣΕ και όχι στους κυρίους υπευθύνους Καραμανλή-Μητσοτάκη. Ευτυχώς ο εν λόγω ανακριτής συνταξιοδοτήθηκε και αναμένουμε από το νέο αντικαταστάτη του να αποκαλύψει τον πυρήνα των υπευθύνων του εγκλήματος.
6. Οδηγούμεθα στις γνωστές εξεταστικές επιτροπές της βουλής, που ουσιαστικά οδηγούν στην τελμάτωση-απόκρυψη λόγω της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου