Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καταιγιστικές εξελίξεις για την δολοφονία στην Κύπρο: Συνελήφθη ο αδερφός και η αρραβωνιαστικιά του 33χρονου!


Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αδερφού και της συμβίας του 33χρονου. Λίγο νωρίτερα μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, η Αστυνομία εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.

Νωρίτερα ο 33χρονος κατονόμασε τον αδερφό του, ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και την συμβία του. Ο αδερφός του 33χρονου είναι ηλικίας 23 ετών και η συμβία του ηλικίας 21 ετών.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος.

Βρήκαν το όπλο της δολοφονίας

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος.

 Αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο ο 15χρονος

Τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες. Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.Τον νεαρό συνόδευσαν παιδοψυχίατροι και άλλα πρόσωπα του υποστηρικτικού του περιβάλλοντος.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.
Πάσχουσα διαδικασία 
Πάντως έγκυροι νομικοί κύκλοι που μίλησαν στον «Π» τόνισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε είναι πάσχουσα αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πηγή:philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου