Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΜΑΣΟΝΟΣ ο Μελέτιος Μεταξάκης - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με την υπογραφή του [s.m. για ποιά εκκλησία συζητάτε κύριοι ;;;]



Αυτός διετέλεσε και Οικουμενικός Πατριάρχης και Πατριάρχης Αλεξανδρείας. Αυτός ο δυστυχής ήτανε μασώνος μοντέρνος, νεωτεριστής και έκαμε πολύ κακό στην Εκκλησία»,[12] η πρόκληση ταραχών, που συνοδεύτηκε με διακοπή μνημονεύσεως του Πατριάρχου κυρού Αθηναγόρα από το Άγιον Όρος, τρεις Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και με πολλές αντιδράσεις από επιφανείς Ελλαδίτες Πατέρες και λαϊκούς!
Ο Αρχιμ. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος στο βιβλίο του με τίτλο «Ξεσκέπασμα της Θεοσοφίας» γράφει : «Μεταξύ των Μασώνων τους οποίους πολύ υπολείπτονται οι Παπικοί είναι οι : αρχηγός του Εφ-Μπι-Άι (FBI) Εντγκάρ Χούβερ, Στρατηγός Αϊζενχάουερ και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας»![13] Επίσης, αντίγραφο του αγγελτηρίου θανάτου του Πατριάρχου Αθηναγόρα έχει δημοσιευθεί στο μασονικό περιοδικό "Εταιρεία των Φιλικών", μαζί με το αγγελτήριο θανάτου του Τρούμαν. Εκεί γράφεται : «ΜΕΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΑΝΑΤΟΛΗΝ. Κατά το παρελθόν έτος 1972 και τας αρχάς του τρέχοντος μετέστησαν μία πλειάς εξόχων Ανδρών, οίτινες είχαν θητεύσει εις τον Τεκτονισμόν. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ο Α΄, Οικουμενικός Πατριάρχης της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας εν Κωνσταντινουπόλει. Κατείχε τον ανώτατον (33ον) βαθμόν του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου του Τεκτονισμού. ΧΑΡΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μέγας Διδάσκαλος της Πολιτείας Μιζούρι (33ος)». 

«Ἀπόδειξις Πληρωμῆς τοῦ Πατριάρχου Ἀθηναγόρου (μὲ τὸ κοσμικόν του ὄνομα Ἀριστοκλῆς Σπύρου) διὰ τὴν λῆψιν τοῦ 30οῦ Μασωνικοῦ βαθμοῦ»[14]. (Για Πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεως από εργαστήρια της CIA)
πηγή  πορφυρίτης
κατάνυξη  

[12] Από το βιβλίο του μακαριστού αρχιμανδρίτου Χαραλάμπους Δ. Βασιλόπουλου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», εκδ. «Ορθόδοξου Τύπου», Κάνιγγος 10, Αθήναι 2001, http://misha.pblogs.gr/2009/02/meletios-metaxakhs-o-maswnos-patriarhhs-poy-kai-eihe-oiktro-telo.html
[13] ΑΡΧΙΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ξεσκέπασμα της Θεοσοφίας, εκδ. Ορθόδοξος Τύπος, Αθήνα 1973, σ. 108.
[14] Εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», Αρ. Φ. 2106/26-2-16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου