Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Εθνικισμός: Θανάσιμος εχθρός της Νέας Τάξης



Το 1990 κυκλοφόρησε το βιβλίο “The New World Order” (Η Νέα Παγκόσμια Τάξη) που έγραψε ο Αμερικάνος συγγραφέας και ερευνητής Anthony Ralph Epperson (γεννημένος το 1937).

Έχει σημασία ότι το βιβλίο αυτό, που γράφτηκε το 1989, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1990. Στις 11 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, ο πατέρας Μπους, κατά την διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου, εκφώνησε τον διάσημο λόγο του (“Toward a New World Order" speech”) σε μία συνεδρίαση του Κογκρέσου, όπου εισήγαγε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο στην δημόσια σφαίρα τον όρο “New World Order”.
   
Συνοψίζοντας ο Epperson αναφέρει ότι η νέα παγκόσμια τάξη θαπεριλαμβάνει αλλαγές:

 Στην οικογένεια:
Οι «γάμοι» των ομοφυλόφιλων θα νομιμοποιηθούν. [Αξίζει να πούμε πως έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια από τις "προβλέψεις" του βιβλίου και να έρθει το έτος 2004 για να νομιμοποιηθεί ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων από πολιτεία των ΗΠΑ, την Μασαχουσέτη. Απο εκεί και έπειτα βέβαια, δεν υπάρχει σταματημός]. Οι γονείς δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανατρέφουν τα παιδιά τους γιατί θα το κάνει το κράτος αυτό. Όλες οι γυναίκες θα απασχολούνται και δεν θα επιτρέπεται να είναι "νοικοκυρές". Το διαζύγιο θα γίνει εξαιρετικά εύκολο και ο «παραδοσιακός» μονογαμικός γάμος σιγά - σιγά θα σβήσει.
Στο χώρο εργασίας:
Η κυβέρνηση θα γίνει ο ιδιοκτήτης όλων των παραγόντων παραγωγής. Η ιδιωτική ιδιοκτησία θα τεθεί εκτός νόμου.
Στην θρησκεία:
Η θρησκεία θα τεθεί εκτός νόμου και οι πιστοί θα εξαλειφθούν ή θα φυλακιστούν. Η λατρεία του ανθρώπου και του μυαλού του θα είναι η νέα θρησκεία. 

- Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το σχέδιο. 
- Θα χρησιμοποιηθούν και παγκόσμιοι πόλεμοι για να προωθηθούν οι στόχοι της Νέας Τάξης.

- Η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα δεχτεί εύκολα τη "νέα παγκόσμια τάξη", αλλά θα εξαπατηθεί να την δεχτεί με δύο στρατηγικές:
1. Αυτοί που θα ευνοηθούν από τις αλλαγές θα βρεθούν σε θέσεις εξουσίας, χωρίς ο κόσμος να προλάβει να συνειδητοποιήσει αυτό το γεγονός.
2. Η "παλαιά παγκόσμια τάξη" θα καταστραφεί κομμάτι - κομμάτι, με μια σειρά προγραμματισμένου "ροκανίσματος".

Το 34ο κεφάλαιο του βιβλίου έχει τίτλο The Attack onNationalism ("Η Επίθεση στον Εθνικισμό").

Εκεί γράφει ο Epperson:

«Πως έπεσες εκ του Ουρανού Εωσφόρε, υιέ της αυγής! Συντρίφθηκες κατά γης συ ο καταπατών τα έθνη!» (Ησαΐας 14: 12)[το αγγλικό λέει “weakened the nations” (ο αποδυναμώνων τα έθνη)].

Ένα από τα πράγματα που έκανε ο Εωσφόρος όταν έπεσε, σύμφωνα με τη Αγία Γραφή, ήταν να «αποδυναμώσει τα έθνη».

Η έννοια των εθνικών συνόρων δημιουργήθηκε από τον δημιουργό Θεό. Η Αγία Γραφή το λέει αυτό στις Πράξεις 17:24, 26: «Ο Θεός όστις έκαμε τον κόσμο και τα πάντα εν αυτώ... [και] διόρισε… τα οροθέσια της κατοικίας (των λαών)».

Έτσι, εάν ο σχεδιαστής των εθνικών συνόρων ήταν ο ίδιος ο Θεός, επόμενο είναι εκείνοι που τον αντιμάχονται να καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα καταργήσουν όχι μόνο τα εθνικά σύνορα αλλά και τα έθνη του κόσμου. Και αυτό ακριβώς κάνουν.

Ο καθηγητής John Robison, που μέσα από τα βιβλία του εκθέτει τους Illuminati, έγραψε ότι μέσα σε αυτή τη μυστική κοινωνία: «... ο πατριωτισμός και η πίστη ονομάζονταν προκατειλημμένες προκαταλήψεις...» (Proofs of a Conspiracyby John Robison, 1798).
Και ο λόγος που θεωρήθηκαν τέτοιες ήταν επειδή ο ιδρυτής τους, οAdam Weishaupt, πίστευε ο ίδιος στην καταστροφή του έθνους. Έγραψε: «Καθώς προέκυψαν τα έθνη και οι λαοί, οι άνθρωποι του κόσμου έπαψαν να είναι μια μεγάλη οικογένεια, ένα μόνο βασίλειο... Ο εθνικισμός πήρε τη θέση της ανθρώπινης αγάπης...» (“Secret Societies and Subversive Movements”, by Nesta H. Webster).

Και πρότεινε μια λύση: «Μειώστε τον πατριωτισμό, και τότε οι άνθρωποι θα μάθουν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον ξανά ... και ο δεσμός της ένωσης θα διευρυνθεί. Τα έθνη θα εξαφανιστούν από τη γη».

Περίπου εβδομήντα χρόνια αργότερα, οι κομμουνιστές έσπευσαν να ενταχθούν στον αγώνα για την καταστροφή των εθνικών συνόρων.
Ο Κάρλ Μαρξ έγραψε στο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: «Οι Κομμουνιστές επιθυμούν την κατάργηση των κρατών και των εθνικοτήτων».

Αλλά και οι ‘Ουμανιστές’ έτρεξαν επίσης να ενταχθούν στην ίδια χορωδία.

Η δωδέκατη αρχή του ‘ΟΥΜΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ II’έχει ως εξής:

«Λυπούμαστε για τον διαχωρισμό της ανθρωπότητας εξ αιτίας εθνικιστικών λόγων... η καλύτερη επιλογή είναι να ξεπεράσουμε τα όρια της εθνικής κυριαρχίας και να προχωρήσουμε στην οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι τομείς της ανθρώπινης οικογένειας. Έτσι εξετάζουμε την ανάπτυξη ενός συστήματος παγκόσμιου δικαίου και μιας παγκόσμιας τάξης που βασίζεται σε μια υπερεθνική ομοσπονδιακή κυβέρνηση».

[Υπάρχουν τρία Ουμανιστικά Μανιφέστα που προβάλλουν τις απόψεις του ουμανιστικού κινήματος και υπογράφουν διάφορες προσωπικότητες. Το 1933 το πρώτο προσδιόριζε τον ουμανισμό σαν μια ιδεολογία που ενστερνίζεται τη λογική, την ηθική και τη δικαιοσύνη, απορρίπτοντας τις θεϊκές και παραδοσιακές θρησκευτικές ιδέες. Στο δεύτερο, το 1973, διατυπώνεται η αντίδραση στο ρατσισμό και τα όπλα μαζικής καταστροφής, η υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διαζυγίου, του ελέγχου των γεννήσεων (αμβλώσεις) και της τεχνολογίας προκειμένου να «βελτιωθεί» η ζωή στην Δύση. Εισάγεται επιπλέον, η πρότασή για ένα διεθνές δικαστήριο. 
Ο ένας εκ των δύο συντακτών του Δεύτερου Ουμανιστικού Μανιφέστου (1973) είναι ο εβραϊκής καταγωγής Paul Kurtz(1925 – 2012, φωτο) που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς φιλοσόφους, καθώς και ο "Πρόδρομος του κινήματος του Νέου Αθεϊσμού", που αντιπροσωπεύεται από φυσιογνωμίες όπως ο Βρετανός Ρίτσαρντ Ντόκινς, ο Γάλλος Μισέλ Ονφρέ και άλλοι). Ο άλλος είναι οEdwin Henry Wilson (1898 – 1993)(Διάβασε: Υπάρχει «αθεϊστικό γονίδιο» στους Εβραίους;)].

O Manly P. Hall (γνωστός Καναδός αστρολόγος, μυστικιστής και μασόνος), έγραψε ότι μοιράζεται και αυτός τις ανησυχίες του Μαρξ και του Weishaupt και εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποια μέρα σύντομα τα εθνικά σύνορα θα καταργηθούν.

Έγραψε: «... η ύπαρξη κρατών ή εθνών υπήρξε η δικαιολογία για την εκμετάλλευσή τους» ("Lectures on Ancient Philosophyby Manly PHall).

«Ο πατριωτισμός είναι απλά ένας έντονος εγωισμός που αγκαλιάζει τα μέλη της φυλής ή του έθνους στο οποίο ανήκει ο εγωιστής. Ο πατριωτισμός που για χρόνια εθεωρείτο αρετή, θα αποδειχθεί η πιο καταστροφική συμπεριφορά».  ("Lectures on AncientPhilosophyby Manly PHall).

Κάποιος πιο σύγχρονος επίσης έγραψε για την ανάγκη εξάλειψης των εθνικών συνόρων. Ο Zbigniew Brzezinski, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Jimmy Carter, (και από τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής) έγραψε στο βιβλίο τουBETWEEN TWO AGES ("Ανάμεσα σε Δύο Εποχές", 1970) σε ένα κεφάλαιο με τίτλο "Διεθνείς Προοπτικές" :

«... η φαντασία της [εθνικής] κυριαρχίας ... σαφώς δεν είναι πλέον συμβατή με την πραγματικότητα».

[Ο Brezinski στο βιβλίο του κάνει έκκληση για Ένα Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα, προετοιμάζει τον αναγνώστη να δεχθεί ένα παγκόσμιο σύστημα φόρων και κάνει αναφορά στην μέθοδο της «Τμηματικής Προσέγγισης» με ταυτόχρονη εξασθένιση του εθνικισμού. Εξηγεί: «Γενικά, οι προοπτικές για αποτελεσματική διεθνή συνεργασία είναι σε θέση να βελτιωθούν αν διατηρηθούν ανέπαφοι οι θεσμοί - αυτό που τώρα αποκαλούμε μέθοδο της τμηματικής προσέγγισης... κατά μήκος των εθνικών συνόρων μπορούν να υπάρξουν συμμαχίες από ειδικούς που θα αφορούν συγκεκριμένες λειτουργικές περιοχές, εξασθενίζοντας τον εθνικισμό ο οποίος διαφορετικά ίσως να εμποδίσει την ομοφωνία...»].

Και ο Manly Hall λέει στους αναγνώστες του ότι το μέλλον του εθνικού κράτους είναι ζοφερό. Η μέρα έρχεται που το εθνικό κράτος θα είναι ένα ξεπερασμένο κατάλοιπο του παρελθόντος.

Έγραψε: «... πλησιάζουμε σε μια ευγενέστερη εποχή, όπου τα έθνη δεν θα υπάρχουν πια, όπου ολόκληρη η γη θα είναι κάτω από μία τάξη, μία κυβέρνηση, ένα διοικητικό όργανο» ("Lectures onAncient Philosophy" by Manly PHall).

Συνεπώς, ο τελικός σκοπός αυτής της επίθεσης κατά του εθνικισμού είναι η κατάργηση των εθνικών συνόρων έτσι ώστε να μεταβούμε σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, ο οποίος θα διοικείται από μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Οι Νεοεποχίτες / Ουμανιστές / Κομμουνιστές / Τέκτονες θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι σίγουροι ότι ο στόχος τους θα επιτευχθεί σύντομα, επειδή δημιουργούν τις συνθήκες που θα πείσουν τους ανθρώπους ότι πρέπει να δεχτούν την πρόταση για μια παγκόσμια κυβέρνηση όταν αυτή τους προσφερθεί.

Η έννοια της οικογένειας, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, τα εθνικά σύνορα, η χριστιανική πίστη, όλες αυτές οι πεποιθήσεις θα καταστραφούν, διότι ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση υποστηριζόμενη από τους σχεδιαστές της μέσα στις μυστικές κοινωνίες και τις νέες θρησκευτικές ομάδες. Ο θεσμός της οικογένειας θα δεχθεί επίθεση και θα καταστραφεί. Τα παιδιά θα τα μεγαλώνει η "προοδευτική" κοινωνία μέσω της κυβέρνησης. Το δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας θα καταργηθεί. Όλες οι εκτάσεις και τα ακίνητα θα ανήκουν στην κυβέρνηση. Την ίδια ώρα το ίδιο σκοτεινό συνδικάτο θα παρουσιάσει την Παγκόσμια Θρησκεία. Οι πιστοί που δεν θα συμβιβαστούν με αυτό το μοντέλο θα υποστούν κοινωνικό αποκλεισμό, φακέλωμα, διωγμούς, φυλακίσεις μέχρι και θάνατο.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου