Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Επιβεβαίωση του «ΕΚ» για τις διεργασίες για την ένωση του Πατριωτικού Χώρου...

Σε πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας μας είχαμε γράψει ότι εδώ και καιρό γίνονται συζητήσεις για την ένωση όλων των Πατριωτικών Φορέων σε έναν πολιτικό σχηματισμό με στόχο την κάθοδο στις εκλογές και την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων της πατρίδας μας. Μάλιστα είχαμε διενεργήσει και δημοσκόπηση μέσω της ιστοσελίδας μας στην οποία η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν ήταν θετική στην προοπτική δημιουργίας ενός Πατριωτικού Μετώπου. Όπως είναι γνωστό ο Ευρωβουλευτής στρατηγός Ελευθέριος Συναδίνος αποχώρησε από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, (κάτι για το οποίο ήσασταν οι πρώτοι που ενημερωθήκατε από το elkosmos.gr) και έδωσε την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο ράδιο Ενημέρωση και στην εκπομπή «Πολιτικό Βαρόμετρο». 


Όπως ήταν φυσικό η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής ήταν εκτός από το πώς πάμε ως χώρα, το τι σκέφτεται να κάνει ο, ανεξάρτητος πλέον, Ευρωβουλευτής. Απαντώντας ο κύριος Συναδινός δήλωσε ότι γίνονται κινήσεις για την συσπείρωση όλου του πατριωτικού χώρου, τονίζοντας ότι αυτό δεν αφορά τις λεγόμενες Κεντροδεξιές δυνάμεις, δηλώνοντας ότι η Κεντροδεξιά δεν του λέει απολύτως τίποτα και ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στα ήδη υπάρχοντα σχήματα γιατί όπως δήλωσε αυτά ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας. Έχουν απεμπολήσει την ιδεολογία τους και μάλιστα τα καταγγέλλει γι’ αυτό. 

Τόνισε ότι οι υπάρχουσες πατριωτικές κινήσεις και σχήματα είναι γύρω στις δώδεκα και ελπίζει να ευοδωθούν οι συζητήσεις για την ένωσή τους και ακόμα πως ευελπιστεί να είναι ο συνδετικός κρίκος σε αυτήν την προσπάθεια. Στην συνέντευξή του αφήνει σαφείς αιχμές για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αλλά και για άλλα στελέχη λέγοντας ότι ο κόσμος που ψήφισε το κόμμα προσέβλεπε σε αυτό και επικαλούμενος γεγονότα, που όπως είπε τα έζησε από κοντά, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν να μείνουν στο 5% μόνο και μόνο για να βολεύονται κάποιοι οι οποίοι πρόσκεινται στον ηγετικό πυρήνα του κόμματος. Οι δηλώσεις αυτές του στρατηγού, σχετικά με τις συζητήσεις για την ένωση των Πατριωτικών φορέων, επιβεβαιώνουν την εφημερίδα μας και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις τρέχουσες εξελίξεις μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Μαΐου.

 Επίσης σεβόμενοι την γνώμη των αναγνωστών μας ξεκινήασμε μία νέα διαδικτυακή δημοσκόπηση στην οποία θα μπορέσετε να απαντήσετε σχετικά με τις θέσεις και τις απόψεις του Στρατηγού αλλά και για το πώς βλέπετε το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός ενιαίου Πατριωτικού Φορέα.... 

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου