Σάββατο 28 Απριλίου 2018

«Έκτρωση μετά τη γέννηση» ή «Βρεφοκτονία» η νέα μόδα που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη!

Έκτρωση μετά τη γέννηση: Οι ευγονιστές λένε ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία!!


Οι ευγονιστές πλέον έχουν υπερβεί κάθε όριο…
Σε άρθρο του Occupy Corporatism που αναμεταδίδει για εσάς το pentapostagma.gr, τα »επιστημονικά πιόνια» της ευγονικής ατζέντας υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι βάρος για τη κοινωνία (!!!) και ότι η έκτρωση μετά τη γέννηση είναι ακόμη μία μορφή αντισύλληψης (!!!)..
Σύμφωνα με τον Alberto Giubilini και την Francesca Minerva, “η έκτρωση μετά τη γέννηση» θεωρείται μία μορφή »αντισύλληψης» η οποία θα επιτρέπει τη θανάτωση των μωρών μετά τη γέννησή τους….. 
Σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Medical Ethics αναφέρουν: 
“Όταν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι δικαιολογούν την έκτρωση μετά τη γέννηση, η έκτρωση μετά τη γέννηση θα πρέπει να είναι αποδεκτή… Πρότεινουμε να ονομασθεί αυτή η πρακτική ‘έκτρωση μετά τη γέννηση’, παρά ‘βρεφοκτονία’, για να δώσουμε έμφαση ότι η ηθική κατάσταση του ατόμου που θανατώνεται συγκρίνεται με αυτή ενός εμβρύου… παρά με αυτήν ενός παιδιού. Έτσι, ισχυριζόμαστε ότι η θανάτωσης ενός νεογέννητου μπορεί να είναι δεοντολογικά επιτρεπτή σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες θα ήταν και η έκτρωση. Αυτές οι περιπτώσεις περιλαμβάνουν εκείνες που αναμένεται να θέσουν την ευημερία της οικογένειας σε κίνδυνο, δίνοντας στο νεογέννητο ένα επίπεδο μονάχα ανεκτής διαβίωσης.”
Ο Giubilini και η Minerva πιστεύουν ότι τα παιδιά αποτελούν μία »απειλή» για τους γονείς εξαιτίας του οικονομικού βάρους που θέτουν στους γονείς τους και αυτό δικαιολογεί τη δολοφονία νεογέννητων με τη πρόφαση της σοβαρής νόσου κατά τη γέννηση… 


Οι δύο αυτοί επιστήμονες δηλώνουν επίσης ότι “το απλό γεγονός της ανθρώπινης φύσης δεν αποτελεί λόγο για δικαίωμα στη ζωή. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι δεν θεωρείται ότι έχουν δικαίωμα στη ζωή όπως τα έμβρυα που χρησιμοποιούνται σε έρευνες – ή για τα έμβρυα όπου η έκτρωση είναι επιτρεπτή». 
Τι μας λένε λοιπόν τα πιόνια της ευγονικής; Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα στη ζωή εκτός εάν συμπληρώνει την προϋπόθεση της υγείας για να μην αποτελεί βάρος στην οικογένεια και στη κοινωνία. Πόσο πιο διεστραμμένη άποψη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;
Το ευγονικό κίνημα σε συνδυασμό με το κίνημα των εκτρώσεων έχει υπερβεί κατά πολύ τα όρια. Στον Καναδά, σύμφωνα με δημοσίευμα του lifesitenews, η Ένωση Καναδών Ιατρών ανακοίνωσε ψήφισμα που συμφωνεί με τον Ποινικό Κώδικα της χώρας το οποίο αναφέρει ότι ένα μωρό έχει ανθρώπινη υπόσταση και φύση μόνο μετά τη γέννηση του….
Αυτό βεβαίως παραβίαζει κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα και υπερβαίνει κάθε λογική… Ο βουλευτής του Καναδά Stephen Woodwerth αναφέρει ορθά »ότι το ψήφισμα παραβιάζει την αρχή της ισότητας και της καθολικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ παράλληλα δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα (σ.σ. pentapostagma.gr ούτε κοινής λογικής!!!)…
Ας αντισταθούμε στη λαίλαπα του παραλογισμού και της νεοταξικής ευγονικής ατζέντας και ας στείλουμε όλοι μήνυμα εναντίωσης στους »επιστήμονες» που καταστρέφουν την ανθρώπινη ζωή….

Πηγήpentapostagma.gr

Eυχαριστώ την Θ.Α για την παρακάτω είδηση που συνδέεται άμεσα 
με το σιωνοταλμουδιστικό σχέδιο της ευγονικής.

Ελεύθερη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε η 22χρονη παιδοκτόνος της Νέας Σμύρνης, μετά την απολογία της. Ετσι, η 22χρονη μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται θα επιστρέψει στο σπίτι της. 

Η νεαρή κοπέλα, όπως κατέθεσε και στην ομολογία της, είχε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από την οικογένειά της. Όταν γέννησε, και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση πανικού προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, και έτσι εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι, με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι, μέσα σε πλαστική σακούλα, στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της νεαρής κοπέλας, εκείνη «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της».
Ο συνήγορος δήλωσε επίσης πως η ίδια «Μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. 

Πηγή:pronews
https://scripta---manent.blogspot.gr/2018/04/blog-post_847.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου