Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

Ο πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε τα μειονοτικά λύκεια
Ο πρόξενος της Τουρκίας στην  Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου επισκέφτηκε τα μειονοτικά λύκεια που βρίσκονται στην δυτική Θράκη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου.
Ο πρόξενος Ομέρογλου αρχικά επισκέφτηκε το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ όπου φοιτούνε πάνω από 800 μαθητές. Τον πρόξενο Ομέρογλου τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής του σχολείο ο Τουνάλπ Αχμέτ, η επιτροπή γονέων και καθηγητές. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η διεύθυνση του σχολείου, ενημέρωσε τον πρόξενο της Τουρκίας σχετικά με το σχολείο.

Την ίδια μέρα ο πρόξενος Ομέρογλου, επισκέφτηκε το μειονοτικό γυμνάσιο και λύκειο Μουζαφέρ Σαλίχογλου όπου φοιτούν 650 μαθητές. Εκεί τον υποδέχτηκαν η ιδιοκτήτρια του σχολείου Σαϊμέ Κιρλιντοκμέ, η επιτροπή γονέων και καθηγητές. Και εκεί ο πρόξενος Ομέρογλου, ενημερώθηκε από την διεύθυνση του σχολείου σχετικά με το σχολείο.
Στην σελίδα του προξενείου της Τουρκίας στην Κομοτηνή σχετικά με αυτές τις  επισκέψεις γράφτηκαν τα εξής: ¨Ευχαριστούμε τους διοικούντες, του καθηγητές και τους μαθητές των λυκείων Τζελάλ Μπαγιάρ και Μουζαφέρ Σαλίχογλου για την επιδειχθείσα φιλοξενία¨.
https://www.burasibatitrakya.com/haberler/23962-gümülcine-başkonsolosu-murat-ömeroğlu-azınlık-liselerini-ziyaret-etti.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου