Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ;



Ενα ρυπαρό φασισταριό έχει μεταφέρει στο νησί την αισθητική αθλιότητα που βλέπουμε στα Εξάρχεια και γύρω από αυτά
Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*
Η Μυτιλήνη είναι τόπος γέννησης των προγόνων μου. Στο Σκουτάρο, ως το 1835 τουλάχιστον, που ψάχνοντας έχω φτάσει, γεννήθηκαν ο πατέρας, ο παππούς μου και οι προπαππούδες μου, όπου ο γεννήτορας όλων εγκαταστάθηκε εκεί καταγόμενος από το Κρανίδι και φυγάς από την Κερύνεια, όπου σκότωσε έναν Τούρκο. Και η γιαγιά Μαριάνθη, το γένος Τσοπλάκη, ήταν βέρα Σκουταριώτισσα και μεγάλωσα μαζί της, μυούμενος στον λαϊκό πολιτισμό και στο ανελέητο σκωπτικό ύφος των τραγουδιών και της νοοτροπίας των Μυτιληνιών. Πήγα πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια για δικαστήριο και τη γύρισα όλη. Προσκύνησα στον κραταιό Ταξιάρχη και ύστερα πήγα και ήπια καφέ στο Σκουτάρο, λίγα μέτρα από το παλιό σχολείο του πατέρα μου.

Ομορφος και ευλογημένος τόπος όλο το νησί. Τότε δεν είχαν φτάσει ακόμη οι ορδές των μουσουλμάνων εποίκων. Η φάμπρικα του μεγάλου δουλεμπόρου, του Ερντογάν, και του δικτύου των μισθοφόρων «αλληλέγγυων» και φρικιών του Σόρος δεν είχε αρχίσει ακόμη να δουλεύει. Ο ισλαμικός εποικισμός, η μαζική εισβολή, διότι περί αυτού πρόκειται, έγινε πλημμυρίδα με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ, που προανήγγειλε την πολιτική «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Ενας καλός συνάδελφος και στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες για επαγγελματικό - επιστημονικό λόγο στο νησί. Του ζήτησα να πάει μια μικρή «περίπολο αναγνώρισης», όπου τον συνόδευσαν ντόπιοι φίλοι μας, επιστήμονες και σοβαροί άνθρωποι, που βιώνουν την τραγωδία του νησιού, παραδομένου στα χέρια της πιο βρομερής και φασιστοειδούς αλητείας.
Η εικόνα που μου επιβεβαίωσε είναι δυστυχώς μια δυστοπία της αριστερής ανθελληνικής παράνοιας. Η χαβούζα των Εξαρχείων και της Ομόνοιας έχει μετακομίσει στη Μυτιλήνη. Οι μουσαφιραίοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια Σύροι πρόσφυγες. Ολες οι φυλές του Ισραήλ, Αφρικανοί, Αφγανοί, περιφέρονται παντού. Συμμορίες «αλληλέγγυων» και άπλυτων περίεργων που έχουν εγκατασταθεί στο νησί περιφέρονται και καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες, απειλούν και βρίζουν κάθε ντόπιο που αντιδρά, κολλώντας του την ετικέτα του «φασίστα», του «χρυσαυγίτη» και του «ακροδεξιού». Οι τοίχοι, γεμάτοι από συνθήματα των «αντίφα» και των «αλληλέγγυων» μισθοφόρων του Σόρος, του τύπου «Ελληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς» και άλλα ωραία. Ενα ρυπαρό φασισταριό που έχει μεταφέρει στην πόλη της Μυτιλήνης την αισθητική αθλιότητα που βλέπουμε στα Εξάρχεια και γύρω από αυτά. Οι ΜΚΟ, που εργοδοτούν πλουσιοπάροχα πολλούς από τους τραμπούκους «αλληλέγγυους», αλωνίζουν ασύδοτες, καταλύοντας ή υποκαθιστώντας το κράτος. Η εγκληματικότητα έχει πάρει την ανιούσα και όποιοι αντιδρούν στη διάλυση του κοινωνικού ιστού και την ασυδοσία των λαθραίων και των «προαγωγών» τους τραμπουκίζονται, με την αγαστή βεβαίως υποστήριξη διαφόρων ΜΜΕ που βαφτίζουν «ακροδεξιούς» όποιους πολίτες αντιδρούν, όπως είδαμε στα πρόσφατα γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς, που μετατράπηκε προσωρινά σε πλατεία Καμπούλ.

Αυτό που συμβαίνει στη Μυτιλήνη θα το δούμε στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα ή στην Πάτρα. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να υπάρξει άμεσα αλλαγή πολιτικής. Το κράτος-συμμορία ήδη σπρώχνει ξανά χιλιάδες αλλόφυλους προς εμάς. Είναι αδιανόητο να αυτοκτονήσουμε ως Εθνος και κοινωνία για να ικανοποιήσουν τις ιδεοληψίες τους και να τα οικονομήσουν μερικοί αλήτες και τραμπούκοι, όργανα του συστήματος Σόρος, εχθροί των εθνών της Ευρώπης και της ελευθερίας τους. Οχι αύριο, χθες, οφείλουμε να εκδιώξουμε τις ΜΚΟ από τα νησιά και τον συρφετό των «αλληλέγγυων» φρικιών που λειτουργούν ως προέκταση του δικτύου των δουλεμπόρων και να ελεγχθούν τα οικονομικά τους αναδρομικά και σε βάθος δεκαετίας. Η ανοχή στην εγκληματικότητα των μουσαφιραίων σε βάρος των κατοίκων και στις απειλές και στους τραμπουκισμούς των εγχωρίων που τους σιγοντάρουν και κατευθύνουν πρέπει να τελειώσει. Να συντριβούν με ατσάλινο χέρι από το κράτος και τα αρμόδια όργανά του με μια πολιτική καταστολής με μηδενική ανοχή.
Πρέπει να ξεβρομίσει η Μυτιλήνη, να ξεβρομίσουν όλα τα νησιά από τα κεκαλυμμένα δουλεμπορικά δίκτυα που υποδύονται τις ΜΚΟ και να εκπονηθεί και εφαρμοστεί άμεσα ένα σχέδιο εκκένωσης των νησιών από πρόσφυγες και λαθραίους. Με νομοθετική ρύθμιση να περιοριστούν όλοι σε απομονωμένους χώρους στην ενδοχώρα και μακριά από τους αστικούς ιστούς έως την απέλασή τους ή την προώθησή τους σε χώρες που τους δέχονται. Και αυτό, φυσικά, να συνοδευτεί με αυστηρή φύλαξη των χερσαίων και των θαλάσσιων συνόρων και απώθηση με κάθε μέσο όλων όσοι θέλουν να εισέλθουν παράνομα.
Κανένας γραπτός ή άγραφος, εθνικός ή διεθνής νόμος ή συνθήκη δεν μπορεί να μας επιβάλλει να αυτοκτονήσουμε ως χώρα και να διευκολύνουμε την άλωση και τον εποικισμό μας. Οποια όργανα του κράτους και εκλεγμένοι ταγοί δεν υπερασπιστούν αυτά που επιβάλλουν το Σύνταγμα, οι νόμοι και το εθνικό συμφέρον, αργά ή γρήγορα θα τιμωρηθούν αυστηρά, έχοντας την απόλυτη ευθύνη για την ασυδοσία και την εγκληματική δράση ξένων εγκληματικών οργανώσεων και των ντόπιων συνεργατών τους..
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr
dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου