Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ... Σημαίες του ISIS σε κατάληψη κτιρίου στην καρδιά της Αθήνας...!!! Ασύμμετρη απειλή μέσα στα πόδια μας...!!!

Μια κατάληψη από αλλοδαπούς των χωρών του Μαγκρέμπ στην οδό Αραχώβης, σε κτίριο που στεγαζόταν παλιά φοιτητική εστία, φαίνεται ότι εκτός του ότι αποτελεί άντρο βίας, καθώς από εκεί εξορμούν καθημερινά ένοικοι που καταδυναστεύουν τους πολίτες της περιοχής με ένοπλες επιθέσεις, διακίνηση ναρκωτικών και παρενοχλήσεις κάθε είδους ιδιαίτερα γυναικών, μετατρέπεται σταδιακά σε εστία ασύμμετρης απειλής. 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το bloko.gr, στο εσωτερικό της κατάληψης και σε διάφορους τοίχους υπάρχουν αναρτημένες σημαίες του ISIS, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι από τους ένοικους πολέμησαν στο πλευρό τζιχαντιστών, αλλά και δεν το αποκλείει.
Στο συγκεκριμένο χώρο, φέρονται πως υπήρξαν κατά διαστήματα ένοικοι οι 3 Αλγερινοί που πιάστηκαν από αστυνομικούς την ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα έπειτα από ληστεία και σεξουαλική ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών που βρίσκονταν στο λόφο του Στρέφη, ενώ σε μία από αυτή η ανοίκεια πράξη έγινε με την απειλή του όπλου κολλημένο στο κεφάλι της.


Η συγκεκριμένη εικόνα ωστόσο σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στο bloko.gr δεν είναι αποσπασματική, ούτε μεμονωμένη.

Η βία και η τρομοκρατία που ασκείται erga omnes των γυναικών που κάποτε κυκλοφορούν ελεύθερα, ασκείται με άσεμνα πειράγματα, χειρονομίες και με εκφράσεις σώματος και λέξεων, που έχουν καταστήσει την πλατεία και τους γύρω δρόμους στην κυριολεξία άβατο για τις ασυνόδευτες κυρίες.

Όπως επίσης σημειώνεται, τη συγκεκριμένη κατάληψη την "απελευθέρωσαν" πριν από λίγους μήνες ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι μάλιστα απαθανάτισαν σημαίες του ISIS μέσα σε αρκετούς χώρους του κτιρίου.

Δυστυχώς, όπως είθισται στις περιπτώσεις που η αστυνομία παρεμβαίνει, το κτίριο ανακαταλήφθηκε και διατηρεί έκτοτε το χαρακτήρα του ως εστία κοινωνικής αλλά και ασύμμετρης απειλής, μέσα στην καρδιά της Αθήνας.

Πηγή ρεπορτάζ: bloko.gr

το είδα 
stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου