Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ο λαός δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πλέον τι γίνεται γύρω του και τι πρόκειται να συμβεί .



ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!


Ναι, υπάρχουν λύσεις σωτήριες, δραστικές και άμεσα εφαρμόσιμες, αλλά σε ποιον να τις πεις και ποιος θα ακούσει απ’ αυτούς που μας κυβερνούν;

     
     Φίλοι μου, απ’ αυτό εδώ το μετερίζι, ιδιαίτερα εσείς που μας στηρίζετε από το ξεκίνημα μας και αποτελείτε τον πυρήνα της δύναμης μας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι έγκαιρα και πρώτοι έχουμε προτείνει τις καλύτερες των λύσεων σε σχέση με τις δυο πληγές της χώρας μας, ΕΝΦΙΑ και ‘’ΚΟΚΚΙΝΑ’’ ΔΑΝΕΙΑ, που αν είχαν υιοθετηθεί από αυτούς τους ανάλγητους και ξερόλες που μας κυβερνούν, η χώρα δεν θα βρισκόταν σήμερα σ’ αυτή την κατάντια!
       Ωστόσο, οι εκάστοτε κυβερνώντες γνωστοί και μη εξαιρετέοι, όλοι αυτοί οι απίστευτοι σωτήρες, ιδεολόγοι, έντιμοι πατριώτες και μεγάλοι πολιτικοί μας, επέλεξαν δίχως ενδοιασμούς κι αναστολές να ξεπουλήσουν πατρίδα και λαό μαζί με τις συνειδήσεις τους καταστρέφοντας τα πάντα, φτιάχνοντας τις δικές τους καριέρες και περιουσίες σε βάρος κάθε Έλληνα κι αυτό γιατί τους το επιτρέψαμε εμείς. Δυστυχώς όμως, ήρθε η στιγμή της πληρωμής του τιμήματος των επιλόγων μας!

    
     Δεν ξέρω καν αν όντως υπάρχει χρόνος να αλλάξει η ροή των εξελίξεων με τα μυαλά που κουβαλάνε ακόμα κάποιοι εμμονικοί σ’ αυτόν τον τόπο και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στους πολιτικούς μας. 


Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει στη πατρίδα μας είναι πραγματικά αδιανόητο!  


     Ο λαός δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πλέον τι γίνεται γύρω του και τι πρόκειται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς φερόμενος ως κλινικά νεκρός δεν αντιδρά πλέον σε ότι κι αν συμβαίνει, ενώ άτομα αξιόλογα  και κοινωνικά ενεργά έως χθες, δείχνουν πλέον πλήρη αδιαφορία για τα κοινά του τόπου, λες και πρόκειται για μια άλλη χώρα και όχι για τη πατρίδα τους, αυτή που ζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους! 


     Αν είναι δυνατόν, καθώς κάτι τέτοιο είναι τραγικό και ότι χειρότερο για την ύπαρξη μας και τον Ελληνισμό!


     Ωστόσο, πριν χαθεί κάθε ελπίδα για όλους μας και χαθούν τα πάντα, για να μη τρέχουν οι επόμενες γενιές να μαζέψουν τα κομμάτια της χαμένης τους πατρίδας  καταριόντας μας και φτύνοντας στους τάφους μας, ας αναλογιστούμε έστω και τώρα τις ευθύνες μας να βρούμε λύσεις να διαφυλάξουμε τα σύνορα μας σώζοντας τη χώρα! 


     Κάτι που για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτον, να υπάρξει άμεση αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και η παρουσία νέων προσώπων στον στίβο της πολιτικής, αυτών που επανειλημμένως έχουμε περιγράψει και αναφέρει στα άρθρα μας και δεύτερον να υπάρξει κάποια νέα ρηξικέλευθη πρόταση μιας νέας στρατηγικής, μια διεξοδική λύση που θα επιλύσει τα προβλήματα και τις όποιες διαφορές μας υπερ της χώρας μας με την Τουρκία!


     Πατριώτες, πιστέψτε ότι αυτή η λύση υπάρχει και μπορεί να υλοποιηθεί δίχως καν να υπάρξει διαπραγμάτευση μαζί τους, ακυρώνοντας τις οποίες διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο και σε όλα τα άλλα μέτωπα!!!   


     Ωστόσο, αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά, αν θα πρέπει την χρονική αυτή στιγμή να αναφερθώ σε μια πρόταση που θεωρώ πως είναι ικανή να ενώσει τον λαό και να διαφυλάξει τη πατρίδα ανατάσσοντας την σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, οικονομικά και εθνικά αντιστρέφοντας την πορεία της, εξασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον της, ενώ έχω την βεβαιότητα ότι πολλοί από εσάς θα συμφωνούσατε απόλυτα μ’ αυτή!


     Μια πρόταση, που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ικανή ν’ αλλάξει τα πάντα χαραζοντας μια νέα πορεία για τον τόπο!


 Ωστόσο και πάλι, αυτές τις στιγμές σε ποιούς να περάσεις αυτές τις θέσεις, στον Τσίπρα και τη παρέα του;  Ας είμαστε σοβαροί κι ας το ξεχάσουμε, γιατί ως διαπιστευμένοι πλέον ανθέλληνες και προδότες θα την απορρίψουν και θα την ‘’κάψουν’’!!!


     Φίλοι μου, γνωρίζοντας τους πολιτικούς της χώρας μας και βιώνοντας την τραγικότητα του τόπου, θα ‘ταν ουτοπία πλέον να πιστέψει κανείς ότι μπορεί κάτι ν’ αλλάξει! 


Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί, αυτό που μπορεί να γίνει είναι, να  αλλάξουμε εμείς αυτούς ΧΘΕΣ για να σωθεί η χώρα!!!          

                                         
     Αν δεν έρθουν νέα μυαλά, νοήμονες και πατριώτες να αναλάβουν τα ηνία της χώρας  σεβόμενοι τον λαό, οραματιζόμενοι μια Νέα Ελλάδα για να βρουν διεξόδους ν’ ανοίξουν νέους ορίζοντες, απορρίπτοντας τις όποιες  αρρωστημένες των προκατόχων τους νοοτροπίες και δυσώδεις ενέργειες και συναλλαγές, εδώ που οδηγήθηκε η χώρα από τους δανειστές και τους κυβερνώντες, 100 χρόνια δεν φτάνουν να αποτάξει τον ζυγό που της επέβαλαν και πιστέψτε ότι  αυτό δεν είναι λόγια, δυστυχώς, είναι η ωμή πραγματικότητα που μας πληγώνει όλους!

    
     Μετά απ’ όλα αυτά, θεωρώ πως δεν πρέπει πλέον να δοθεί η ικανοποίηση σ’ αυτούς τους ανάλγητους κι ανθέλληνες που μας κυβερνούν να απορρίψουν για άλλη μια φορά μια πρόταση που μπορεί να βοηθήσει  και να σώσει τη πατρίδα μας!    

 
     Ωστόσο κλείνοντας, πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία, αυτή η πρόταση να φτάσει στα χέρια αυτών που πρέπει να την διαχειριστούν!

    
     Τέλος, αν αυτοί που κυβερνούν τον τόπο θέλουν να προσφέρουν έστω και τώρα κάτι πριν τους ‘’αναλάβει’’ ο Λαός, να μπουν στη βουλή να ψηφίσουν το πάγιο αίτημα των δανειοληπτών των ‘’κόκκινων’’ δάνειων, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να κάνουν, γιατί είναι εντεταλμένα όργανα των δανειστών και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Β. Αναγνώστου      
                                          
Συγγραφέας- αρθρογράφος                 

www.manifesto.com.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου