Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Πρόβα εμφυλίου πολέμου. Η αριστερά ετοιμάζεται για έναν νέο γύρο συμμοριτοπολέμου, ειδικά τώρα που τα κομματόσκυλα της φοβούνται ότι θα χάσουν την εξουσία. ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ και ΔΙΩΞΕΙΣ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ στους 'Ελληνες της Μυτιλήνης.




Όχι, η μεγάλη είδηση δεν ήταν ότι επιτέλους αγανάκτησαν λίγοι ψυχωμένοι Έλληνες και διεκδίκησαν την κεντρική πλατεία του νησιού τους, από τους λαθροεισβολείς, που την είχαν καταλάβει,
ούτε φυσικά το θλιβερό γεγονός πως η δήθεν "ελληνική" αστυνομίαέλαβε διαταγές να προστατεύσει τους λαθροκαταχτητές από τους Έλληνες.


Εφόσον μιλάμε για την αστυνομία του συντρόφου Τόσκα και των λοιπών καθεστωτικών εργολάβων της Ελληνικής γενοκτονίας, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι ο δικός τους "λαός" είναι οι πάσης φύσεως αλβανοκογκολέζοι και όχι οι γνήσιοι Έλληνες, που τους πλερώνουν [σαν μαλ@κες] τα μιστά τους...


Η πραγματικά καίρια και συνάμα σπαραχτικη είδηση είναι ότι, στο πλευρό των λαθροκαταχτητώνκαι κατά των Ελλήνων, τάχθηκαν ευθύς αμέσως οι τραμπούκοι της αριστεράς και των αλληλέγγυων. Είτε με κουκούλες, είτε χωρίς.
Κι αυτή η, κατά ομοεθνών, ομοθρήσκων και ομογλώσσων λυσαλέα επίθεση, ονομάζεται σε απλά Ελληνικά: "πρόβα εμφυλίου πολέμου".



Προσέξτε το ανήκουστο,
ότι η ελληνική[;] αστυνομία φυλάει τους λαθροεισβολείς από τους Έλληνες, αντί να προστατεύει [ως όφειλε] τους Έλληνες από τους λαθροεισβολείς!
Για τους Έλληνες είναι τα ρόπαλα και τα χημικά...
Α, και να μην το ξεχασω, πίσω από τον προστατευτικό κλοιό των μπάτσων,
λυσομανάνε και κάμποσοι κρατικοδίαιτοι κόκκινοι συμμορίτες, προβάροντας σκηνές από έναν
νέο εμφύλιο [συμμοριτοπόλεμο, πιο σωστά...]


Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η αριστερά ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει αυτή τη χώρα, ούτε και η τελευταία. Με τη διαφορά ότι στο παρελθόν υπήρχαν ακόμα πατριώτες Έλληνες, που έστειλαν τις ορδές των κόκκινων συμμοριτών εκεί που ανήκαν. Δηλαδή, στους παραδείσους του Στάλιν ή στον διάβολο...
Σήμερα, όμως;
Και δεν είναι μοναχά ότι, πριν ακόμα γενικευθούν τα επεισόδια στην πλατεία Σαπφούς, είχαν κιόλας μαζωχτεί οι κρατικοδίαιτοι μπράβοι της αριστεράς, με στόχο να ανοίξουν κεφάλια Ελλήνων [με τις πλάτες των ΜΑΤ εννοείται] αλλά το μίσος και η λύσσα με την οποία αυτά τα κομματικά κοπρόσκυλα τραβούσαν τους μπάτσους από τα μανίκια για να τους επιδείξουν ποιος και ποια βρίσκονταν απέναντι τους.


Κι επειδή οι μπάτσοι, ορθά σκεπτόμενοι, δεν τόλμησαν να συλλάβουν Έλληνα, παρότι τους φλόμωσαν στα χημικά, διότι έτσι και το επιχειρούσαν, μπορεί να είχαμε γενικευμένη εξέγερση στο νησί, το ρουφιανότσουρμο της αριστεράς, τρώγει τώρα τα λυσσακά του.


Ξεπατικώνω εδώ από απιστευτο δημοσίευμα της "Αυγής" [δυστυχώς όχι της Χρυσής] που ούτε λίγο- ούτε πολύ, ομολογεί ότι οι χαφιέδες της αριστεράς, είχαν υποδείξει στην αστυνομία, τους Έλληνες που επιτέλους αντεδρασαν κατά του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής! 

«Η Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού διαρρέει ότι συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το Διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα επεισόδια εναντίον των προσφύγων και της αστυνομίας. 
Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις επιμένουν ότι όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί. ...».





Η αριστερά λοιπόν ετοιμάζεται για έναν νέο γύρο συμμοριτοπολέμου, ειδικά τώρα που τα κομματόσκυλα της φοβούνται ότι [αργά ή γρήγορα] θα χάσουν την εξουσία.


Ίσως μάλιστα να είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που διαλύουν συστηματικά τον Ελληνικό στρατό, ώστε
να μην υφίσταται οργανωμένη ένοπλη δύναμη, για να αντιμετωπίσει τους νέους καπεταναίους της και τους νέους σφαγείς της.
Και να στε βέβαιοι ότι στον καινούριο αυτόν γύρο συμμοριτοπολέμου, τα εκατομμύρια των τριτοκοσμικών τυχοδιωκτών, που έχουν καταλάβει εδάφη της Ελλάδος, θα λειτουργήσουν ως δύναμη κρούσης των κόκκινων συμμοριτών. Ηδη συμβαίνει αυτό στις επιθέσεις των άπλυτων, κατά Ελλήνων...


Στον Α΄ συμμοριτοπόλεμο οι Έλληνες κατόρθωσαν να στείλουν τους κόκκινους συμμορίτες εκεί που τους άξιζε. Στον Β΄ συμμοριτοπόλεμο όμως, αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν ακόμα Έλληνες για να δώσουμε τη Μεγάλη Μάχη...

Οι πρόβες ξεκίνησαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου