Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ «ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΝΩΘΕΝ»! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό, που αποδεικνύει την πλήρη ασυλία του τραμπουκαριού του ΚΚΕ, κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το περασμένο Σάββατο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Θανάση Καρατσιώλη, ο οποίος τράβηξε βίντεο στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που Τάγμα Εφόδου του ΚΚΕ πραγματοποιούσε επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.


Στο βίντεο που εν συνεχεία ανήρτησε στο Facebook ο δικηγόρος, φαίνεται ξεκάθαρα ένας τραμπούκος του ΚΚΕ να γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπα έναν αστυνομικό της ΥΜΕΤ και να φεύγει σαν κύριος – προφανώς κατόπιν «εντολών άνωθεν» που πήραν οι αστυνομικοί, να μην τον συλλάβουν!

Σύμφωνα με την ανάρτηση του δικηγόρου «Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα και συντονισμένα, επιτέθηκαν με μένος προς τα παρευρισκόμενα όργανα της τάξης (έκαναν ντου κανονικό), με αποτέλεσμα να δεχτούν και απρόκλητα γρονθοκοπήματα κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κυριολεκτικά έπεσαν θύματα της οργής των μπαχαλάκηδων…».

«Οργανωμένα και συντονισμένα»… Κύριο χαρακτηριστικό δράσης εγκληματικής οργάνωσης, που εμφανίζεται ως πολιτικό κόμμα – μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος της μνημονιοκρατίας-αμερικανοκρατίας!

Αναμένουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ παρέμβαση της δικαιοσύνης και του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, το οποίο διατάσσει ΕΔΕ «για ψύλλου πήδημα», κάθε φορά που «συλλογικότητα» των Εξαρχείων καταγγέλλει αστυνομικό…

ethnikismos.neteleftheriskepsii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου